Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei tineri din Alba și Cluj, reținuți de polițiști după ce au furat 50 de litri de motorină, dintr-un autocamion

Publicat

Trei tineri au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, după ce au fost despisați de polițiști cu 50 de litri de motorină, cantitatea de motorină fiind furată din rezervorul unui autocamion. 

Potrivit IPJ Alba, la data 2 februarie 2022, polițiștii din Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cei trei tineri care sunt cercetați pentru furt, după ce, în urma unui control în trafic, polițiștii au găsit, în autoturismul cu care se deplasau, cantitatea de 50 de litri de motorină, care ar fi fost sustrasă din rezervorul unui autocamion.

În noaptea de 1/2 februarie 2022, în jurul orei 02.25, polițiștii din Câmpeni, în timp ce acționau pe strada Gării, din oraș, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, din Comuna Poșaga. În autoturism au fost identificați și doi pasageri, amândoi de 23 de ani, din comuna Poșaga, județul Alba și Cluj-Napoca, județul Cluj.

În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoturism, 50 de litri de combustibil, pe care cei trei l-ar fi sustras din rezervorul unui autocamion, parcat pe un teren viran, de pe strada Gării, din Câmpeni.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

·

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax