Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Alba şi Mureş, REŢINUŢI pentru furt. Au fost prinşi în timp ce sustrăgeau cablu de la calea ferată, la Sântimbru

Publicat

cablu cale ferataTrei tineri au fost depistaţi în flagrant delict, în timp ce sustrăgeau cablu de la instalaţia de semnalizare şi dirijare feroviară, de pe Magistrala 200, între staţiile C.F. Sântimbru şi Coşlariu. Cei trei au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Alba şi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 24/25 ianuarie, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Alba, în timp ce executau activităţi de prevenire a infracţiunilor de furt din infrastructura căii ferate, pe magistrala 200, i-au depistat pe T.A., de 26 de ani, T.A.L., de 27 de ani, ambii din comuna Crăciunelu de Jos, judeţul Alba şi pe M.I.F., de 28 de ani, din Târnăveni, judeţul Mureş, în timp ce sustrăgeau, de la kilometrul 409+500, din zona Haltei CF Sântimbru, 180 de metri de cablu de la instalaţia de semnalizare şi dirijare a traficului feroviar.

Prejudiciul a fost evaluat la suma de 8.118 lei.

Faţă de cei 3 tineri a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă, urmând ca în cursul zilei de azi 26.01.2016, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax