Connect with us
Publicitate

BLAJ

Trei tineri din Blaj au intrat în casa unui bătrân și au furat bani și un telefon. Motivul pentru care doar doi au fost reținuți

Publicat

Trei tineri din Blaj au intrat în casa unui bătrân din oraș și i-au furat suma de 700 de lei. Din cauza faptului că unul dintre ei are 16 ani, doar doi intre cei tineri, unul de 21 și altul de 26 de ani sunt cercetați de polițiști. 

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Fapta a fost făcută publică de reprezentații IPJ Alba, într-un buletin de presă din data de 12 ianuarie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 ianuarie 2023, polițiștii de investigații criminale din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 21 și 26 de ani, din municipiul Blaj, care sunt cercetați pentru furt calificat.

Se pare că, în seara zilei de 8 ianuarie 2023, cei doi, împreună cu un tânăr de 16 ani,  ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui bărbat de 68 de ani, din Blaj și, profitând de faptul că acesta dormea, i-ar fi sustras suma de 700 de lei și un telefon mobil.

În cursul zilei de azi, 12 ianuarie, cei doi tineri reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax