Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Blaj, REȚINUȚI pentru furt. Sunt acuzați că au spart case nelocuite de unde au sustras bijuterii și electronice

arestat, catuse

Publicat

Trei tineri din Blaj au fost reținuți de Poliție, pentru furt din case nelocuite. Au sustras electronice, electrocasnice și bijuterii și motorină.

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut trei tineri, cu vârste cuprinse între 27 și 30 de ani, toți din Blaj, bănuiți de săvârșirea a trei fapte de furt ce au fost sesizate  în perioada 19 februarie – 22 aprilie.

În noaptea de 18/19 februarie, doi dintre ei, ambii în vârstă de 30 de ani, ar fi pătruns în curtea unui imobil din Blaj și ar fi sustras 100 de litri de motorină, din rezervoarele unor utilaje parcate.

În noaptea de 21/22 aprilie, unul dintre tinerii care a participat la primul furt, împreună cu altul, în vârstă de 27 de ani, s-ar fi deplasat, cu un autoturism, în localitatea Crăciunelu de Jos și ar fi pătruns, prin efracție, în două case nelocuite. Au sustras aparatură electrică și electrocasnică, bijuterii și scule, în valoare totală de 7.300 de lei.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate de polițiști au reușit să recupereze, în proporție de 75%, bunurile sustrase.

Cei trei tineri vor fi prezentați procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate