Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Botoşani, cu dosare penale la Alba Iulia. Au comis mai multe infracţiuni de furt calificat, în municipiu

Publicat

politie

masina politie Au spart un automat de bilete dintr-o staţie de autobuz, dar şi alte aparate de lapte şi cafea şi au furat 200 de pachete de ţigări. Sunt faptele pentru care sunt cercetaţi trei tineri din Botoşani, de către poliţiştii din Alba Iulia.

Cei trei ar fi comis, în luna noiembrie, mai multe infracţiuni de furt calificat şi tentativă de furt calificat, prin care au cauzat un prejudiciu de 4.500 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în 17 februarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe trei tineri, unul în vârstă de 18 ani şi doi în vârstă de 27 de ani, din municipiul Botoşani, bănuiţi de comiterea, în noaptea de 20/21 noiembrie 2016, a unei infracțiuni de tentativă de furt, dintr-un automat de bilete, aparţinând societăţii locale de transport din municipiul Alba Iulia, amplasat într-o staţie de autobuz.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în cursul aceleiaşi nopţi, cei trei tineri au spart geamul unui magazin situat pe B-dul Republicii din Alba Iulia şi au sustras 200 de pachete de ţigări, precum şi faptul că au forţat un automat de lapte şi unul de cafea, amplasate pe strada Arieşului şi au sustras sumele de bani colectate în interiorul acestora.

Valoarea totală a prejudiciului a fost estimată la 4.500 de lei.

Faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat precum şi pentru stabilirea şi documentarea întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax