Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Crăciunelu de Jos, prinși la furat motorină. Au sustras din rezervoarele unor autoutilitare 90 de litri de combustibil

Publicat

motorinaPolițiștii din Blaj i-au depistat în flagrant delict, pe trei tineri din comuna Crăciunelu de Jos care tocmai furaseră 90 de litri de motorină din rezervoarele a două autoutilitare parcate pe străzi din municipiu. Motorina a fost restituită păgubiților, iar față de cei trei tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru furt calificat.

În noaptea de 12 spre 13 septembrie, în jurul orei 3.20, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au oprit, pentru control, un autoturism condus de A.E.R., de 19 ani, din comuna Crăciunelu de Jos. În autoturism mai erau doi tineri, de 21 și 31 de ani, tot din comuna Crăciunelu de Jos.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, în portbagajul autoturismului au fost găsită cantitatea de 90 de litri de motorină, încărcată în mai multe recipiente din plastic, precum și un furtun.

Motorina a fost sustrasă de către cei trei tineri, din rezervoarele a două autoutilitare, ce erau parcate pe străzile Gării și I.M. Klein din Blaj.

Prejudiciul a fost restituit păgubiților, iar față de cei trei tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax