Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Sântimbru au furat bunuri de 11.200 de lei din gospodăria unui consătean. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Publicat

Trei tineri din Sântimbru au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce au sustras bunuri de 11.200 de lei din gospodăria unui localnic. Prejudiciul a fost recuperate parţial.

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe cei trei, luni, 5 noiembrie. Furtul a fost sesizat la poliţie, vineri, 2 noiembrie, din anexa locuinţei unui cetăţean din localitatea Sântimbru.

Poliţiştii au stabilit că, în noaptea de joi spre vineri, Dumitru C. (24 ani), Radu F., (18 ani) şi Nicolae S.D. (24 ani), toți trei din Sântimbru, au pătruns prin efracţie în anexa locuinţei persoanei vătămate, din care au sustras bunuri în valoare de 11.200 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și urmează să fie predat părții vătămate.

Cei trei suspecți au fost reținuți pe bază de Ordonanță de retinere pentru o perioadă de 24 ore, fiind depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului  de Poliție Județean Alba, urmând să fie prezentați Judecatoriei Alba Iulia, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și  arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax