Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri, printre care şi un minor din Rădeşti, cercetaţi pentru furt calificat. Au furat bunuri din opt locuințe, pe care le-au vândut la fier vechi

Publicat

Trei tineri, printre care şi un minor de 16 ani din comuna Rădeşti, care în perioada ianuarie-martie au sustras din anexele a opt locuinţe bunuri de peste 3.000 de lei s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Luni, poliţiştii Postului de Poliţie Rădeşti, i-au identificat pe K.I.N., de 22 de ani, K.R.L., de 21 de ani şi Ţ.D.R., de 16 ani, toţi din comuna Rădeşti. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în perioada ianuarie – martie, cei 3 tineri, au pătruns prin efracţie şi escaladare, pe timp de noapte, în 3 gospodării şi au sustras cabluri electrice şi obiecte metalice (ţevi, cazan de ţuică, etc) în valoare totală de peste 2.000 de lei.

Pe lângă acest prejudiciu, poliţiştii au mai stabilit faptul că, în perioada februarie – martie, tinerii ar mai fi sustras ţevi şi bunuri metalice, de uz gospodăresc. Păgubiţii sunt cinci cetăţeni din comuna Rădeşti, prejudiciați cu peste 1.200 de lei. Ulterior, bunurile sustrase au fost valorificate la centre de colectare a fierului vechi.

Cercetările sunt continuate faţă de cei trei tineri, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale şi recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax