Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei ucraineni au intrat în România, după ce au atacat grănicerii din țara lor. Aceștia ar fi înarmați. Alertă în Satu Mare

Publicat

Mai multe persoane au atacat, vineri, o echipă de grăniceri ucraineni, într-un incident confirmat de Poliția română de Frontieră.

Atacul s-a produs în cursul după amiezii, iar agresorii ar fi înarmați, arată surse Antena 3 CNN.

După agresiunea asupra grănicerilor ucraineni, trei dintre necunoscuți au reușit să pătrundă pe teritoriul județului Satu Mare, în zona localității Tarna Mare.

Unul a fost prins, iar ceilalți doi sunt căutați de autoritățile române.

Ce spune Poliția de Frontieră despre incidentul din Satu Mare

“În data de 16 august, ora 13.35, conducerea sectorului SPF Tarna Mare a fost anunțată de către autoritățile ucrainene despre faptul că pe direcția localității Tarna Mare, județul Satu Mare, o patrulă de grăniceri ucraineni ar fi fost atacată de mai multe persoane necunoscute, iar 3 dintre acestea au trecut ilegal frontiera în România.

Drept urmare, a fost declanșată o acțiune la nivelul sectorului pentru verificarea zonei de responsabilitate, acțiune la care participa 6 patrule (12 polițiști) ale Poliției de Frontieră.

La ora 15.05, unul dintre cei 3 cetățeni ucraineni a fost reținut.

În prezent, polițiștii de frontiera, împreuna cu reprezentanți din cadrul Politiei Române și ai Jandarmeriei, acționează în sistem integrat pentru depistarea si identificarea celorlalte persoane”, se afirmă în comunicatul Poliției de Frontieră.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate