Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei uniriști își sărbătoresc ziua numelui. Vezi dorințele lor și ce trebuie să facă Unirea, pentru a se bate la promovare

Publicat

Creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Mihail și Gavril, motiv pentru purtătorii acestor nume sa marcheze şi ziua numelui. În tabăra Unirii, trei oameni poartă numele de Mihai: portarii Mihai Lasc și Mihai Pascal, dar și de președintele executiv al Unirii, Mihai Dăscălescu.

Președintele executiv al Unirii și-a stabilit dorințele de ziua lui, iar acestea sunt legate de viața personală, dar și de Clubul Unirea. ”Îmi doresc să câștigăm cu FC Argeș și să fiu sănătos, cam asta-mi doresc de ziua mea”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Unul dintre cei mai constanți fotbaliști ai Unirii, Mihai Adrian Pascal are și el o dorință legată de Unirea Alba Iulia. ”Mi-aș dori să câștigăm sâmbătă și, de ce nu, să promovez alături de Unirea Alba Iulia, ar fi o mare realizare și îndeplinirea unei mari dorințe a mea”, a declarat Mihai Pascal, portarul Unirii Alba Iulia.

Un alt sărbătorit este Mihai Lasc, portarul albaiulian care nu a evoluat foarte mult în acest sezon, însă atunci când s-a apelat la serviciile sale acesta și-a făcut datoria. ”Îmi doresc să fiu sănătos și să câștigăm la Pitești, asta e important acum”, a spus Mihai Lasc.

Mihai Dăscălescu: ”O victorie la Pitești ne va arunca în lupta pentru promovare”

Aflată pe locul trei, Unirea Alba Iulia ar putea ataca promovarea în acest sezon, mai ales că grupările aflate pe locurile promovabile au unele probleme financiare, ceea ce ar putea favoriza gruparea pregătită de Stelian Gherman. ”Va fi un meci dificil și o victorie la Pitești ne va arunca în lupta pentru promovare. Am trece la plus cinci în ierarhia adevărului”, a adăugat președintele executiv al Unirii.

Chiar dacă se află într-o postură inedită, Mihai Dăscălescu încearcă să se acomodeze cu noua sa funcție de președinte executiv. ”Pentru mine e o experiență nouă, iar perioada petrecută la Rapid și Petrolul mă va ajuta pe plan sportiv foarte mult, însă caut, mă documentez, cer sfaturi ca toată lumea să mă ajute pe partea de administrare a unei societăți”, a concluzionat Mihai Dăscălescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax