Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei zile de activităţi la Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia. Se împlinesc 190 de ani de la naşterea patronului spiritual al unităţii. PROGRAMUL

Publicat

Cu prilejul aniversării a 190 de ani de la naşterea lui Avram Iancu, patronul spiritual al Şcolii Gimnaziale nr.3 Alba Iulia organizează, în perioada 28-30 mai, o serie de manifestări dedicate Zilelor Şcolii. Manifestările vor debuta miercuri, 28 mai, de la ora 12.00, cu festivitatea de dezvelire a bustului lui Avram Iancu, amplasat în parcul şcolii. De la ora 17.00, va avea loc evenimentul Gala performerilor urmat de spectacolul „Star pentru o zi”, care se vor desfăşura pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

La dezvelirea bustului lui Avram Iancu sunt invitaţi să participe, alături de oficialităţi, părinţi, şi foştii dascăli ai şcolii, care sunt aşteptaţi la o reuniune de suflet denumită simbolic „Întâlnirea generaţiilor”.

Ziua de joi, începe cu activităţile educative care se vor desfăşura sub genericul Ziua Porţilor Deschise, între orele 09.00-12.00, la care sunt invitaţi şi părinţii elevilor din învăţământul gimnazial. Programul va cuprinde ateliere de creaţie, întâlniri cu medici, psihologi, dezbateri pe teme educative, întreceri sportive, activităţi culturale sau artistice.

Ziua de joi va culmina cu o petrecere organizată pentru toţi elevii şcolii care vor fi sărbătoriţi cu ocazia zilei de 1 Iunie, într-o atmosferă festivă, la Restaurantul Mercur din Alba Iulia, începând cu ora 17.00. Muzica, dansul, spectacolul de animaţie, masa festivă, dar şi alte surprize îi vor aştepta pe copii în cadrul evenimentului „School Party”, care este totodată şi un bun prilej de petrecere a timpului liber, de socializare, dar şi de distracţie.

Vineri de la ora 12.00, va avea loc lansarea cărţii „Lanţul secretelor”, semnată de eleva Maria Ileană din clasa a VIII-a A.

„În cadrul manifestărilor Zilele Şcolii ne-am propus să realizăm activităţi prin care să recunoaştem reuşitele elevilor şi dascălilor şcolii, atât în planul cunoaşterii, cât şi în plan artistic, cultural şi sportiv. Prin activităţile organizate ne-am dorit să creăm cadrul prin care toţi elevii noştri să socializeze, să relaţioneze şi să-şi dezvolte sentimentul apartenenţei la o şcoală cu renume la nivelul comunităţii noastre”, a declarat profesor Elena Ignat, directorul Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia.

Programul activităţilor dedicate Zilelor Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia:

Miercuri, 28 mai 

12.00 – 13.00 Festivitatea de dezvelire a bustului lui Avram Iancu

13.00 – 14.00 Întâlnirea generaţiilor

17.00 – 17.30 Gala performerilor

17.30 -19.00 Spectacolul „Star pentru o zi” – susţinut de elevii Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” ( Casa de Cultură a Sindicatelor)

Joi, 29 mai

09.00 – 12.00 Ziua Porţilor Deschise – activităţi organizate în parteneriat cu părinţii

17.00 – 20.00 „School Party” – sărbătorirea elevilor şcolii cu ocazia Zilei Copilului

Vineri, 30 mai 

12.00 – 14.00 Lansare de carte Lanţul secretelor (Maria Ileană , clasa a VIII-a A)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax