Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei zile de „planton” degeaba în faţa Primăriei Alba Iulia. Peste 100 de locuri de parcare rămase libere după îngrămădeala din weekend

Publicat

Peste 100 de locuri de parcare sunt încă neocupate în zona străzilor Cloșca, Arnsberg, Bd. 1 Decembrie şi Bd. Revoluției, asta după ce încă de sâmbătă dimineața sute de locuitori din zonă s-au adunat în fața Primăriei Alba Iulia, pentru a-și depune cererile, cu toate că repartizarea acestora începea abia de luni.

Reprezentanții Primăriei au anunțat miercuri, în cadrul ședinței extraordinare de CL, că pentru zona mai sus menționată au fost depuse, până marți la ora 16.00, un total de 576 de cereri pentru cele 700 de locuri de parcare disponibile.

Viceprimarul Paul Voicu, a precizat că numărul locurilor de parcare în Alba Iulia nu reprezintă o problemă și că oamenii stau zile întregi la cozi pentru a obține locul dorit şi nu de teamă că nu vor avea unde să îşi lase maşina.

”Nu este adevărat că lumea se bate pentru un loc de parcare, nu a fost niciodată, sunt parcări suficiente în toate zonele. Mai avem de repartizat o singură zonă și tot orașul va fi repartizat cu parcări. Problema este că oamenii se bat pentru un loc de parcare sub nasul blocului, nu pentru că nu sunt locuri suficiente.” a precizat viceprimarul Paul Voicu.

Reamintim faptul că de sâmbătă dimineaţa şi până luni, peste 400 de oameni s-au adunat în faţa Primăriei şi s-au înscris pe liste întocmite “ad-hoc”, privind ordinea în care îşi vor depune dosarele la registratura primăriei, pentru atribuirea unui loc de parcare. Aceştia şi-au pregătit şi bonuri de ordine, pentru a fi siguri că nu le va lua nimeni locul la coadă. Modul în care s-au organizat cetățenii s-a dovedit a fi eficient, întrucât în jur de 200 dosare au fost înregistrate într-o oră.

Până în momentul de faţă în Alba Iulia au fost închiriate peste 4.500 de locuri de parcare, iar începând de săptămâna viitoare se vor repartiza locurile din zona străzii Vasile Goldiș și a bulevardului Transilvaniei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax