Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EDUCAȚIE

TREIZECI de ani vechime, condiție de angajare ca femeie de serviciu, la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia

Publicat


greekreporter.com

Treizeci de ani vechime în muncă este una dintre condițiile necesare, pentru un post de îngrijitor clădiri, scos la concurs de Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia. Mai exact, potrivit directorului instituției, Ioan Chiciudean, este vorba despre un post de femeie de serviciu.

Pe lângă această cerință, candidatul trebuie să aibă un curs de agent curățenie clădiri și un curs de instruire privind însușirea noțiunilor de igienă.

Anunțul a fost făcut public de către Liceul de Arte ”Regina Maria” pe site-ul: posturi.gov.ro.

regina maria

Pe lângă vechimea în muncă de 30 de ani și cele două cursuri necesare, candidatul trebuie să aibă studii medii.

Contactat de Alba24.ro, directorul instituției, prof. dr. Ioan Chiciudean, a motivat condiția de 30 de ani de vechime în muncă, prin faptul că instituția caută o persoană care să rămână pe termen lung angajată și să aibă experiență în domeniu.

Acesta a spus că a mai organizat în trecut concursuri pentru ocuparea postului de femeie de serviciu, dar cele care au venit nu au stat pentru mult timp angajate.

Momentan, potrivit lui Ioan Chiciudean, nu s-a prezentat nimeni pentru a depune dosarul de înscriere la concurs.

De asemenea, acesta a mai declarat că dacă nu se va prezenta nimeni la concurs, acesta va fi reprogramat și va fi coborâtă ”ștacheta la 20 de ani sau la 15 ani” vechimea necesară pentru postul de femeie de serviciu, dacă Consiliul de Administrație va decide acest lucru.

Termenul limită pentru depunere a dosarelor este 12 octombrie, proba scrisă va fi în data de 24 octombrie, iar candidații vor da și o probă practică, aproape de sfârșitul lunii, în data de 25 octombrie.

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

3 Comentarii

3 Comments

 1. Mihai

  marți, 08.10.2019 la 14:43

  Ce stire ati gasit, dar ce investitii se face de ce nu mergeti sa vedeti…..cat a alocat primaria si cine aduce sponsorizari……. cine le face

  • Koiu Artistic

   marți, 08.10.2019 la 15:38

   Nu ți-e rușine, directore să te dai Mihai? Nu ți-e rușine să pui așa condiție și nu ți-e rușine de motivația pe care ai dat-o? Nu vă este rușine? Dacă îți punea și ție o regulă de bun simț la angajare, treceai?

 2. pilu

  marți, 08.10.2019 la 19:03

  Oare directorul o fi indeplinit conditiile la angajarea pe post sau a fost ”recomandat” de PSD ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

14 octombrie, Sânta Parascheva. Ce nu ar trebui să faci în această zi de sărbătoare a toamnei

Publicat

Cunoscută și ca ”Sfânta Vineri”, Sfânta Cuvioasa Parascheva este considerată stăpână peste lumea femeilor, dar și apărătoarea călătorilor, păsărilor și animalelor. Se spune că alină suferința, îi mângâie pe cei intristați și-i izbăvește pe cei deznadăjduiți. În ziua de 14 octombrie, când este sărbătorită Sfânta Parascheva, se mai spune că nu se mănâncă nuci, castraveţi […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

FOTO: Accident pe DJ 704 Cugir-Vinerea. O persoană rănită după ce un autoturism și un autobuz s-au lovit

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident rutier s-a petrecut duminică seara pe DJ 704 între Cugir și Vinerea. Un autoturism și un autobuz au intrat în coliziune. Autoturismul a suferit avarii majore, ajungând în afara carosabilului. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noile tarife de referință RCA, anunțate de ASF. Ce se întâmplă cu asigurările auto obligatorii

Publicat

asigurare masina rca

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat recent lista tarifelor de referință RCA, de care asigurătorii țin cont, la stabilirea valorilor de plată pentru asigurările auto obligatorii. Sumele pentru persoane fizice sunt în scădere ușoară, iar cele pentru persoane juridice au rămas la fel. ”Tariful de referință mediu ponderat, pentru segmentul autoturisme-persoane fizice, înregistrează o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 60 de mașini date în urmărire în spațiul Schengen, găsite în România, în ultima săptămână

Publicat

masini furate

Peste 60 de mașini ce erau căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare, au fost găsite pe teritoriul României, în ultima săptămână. Potrivit IGPR, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, peste 700 de persoane, 74 […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate