Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Treizeci de deţinuţi de la Penitenciarul Aiud vor participa la marea campanie de curăţenie “Let’s do it, Romania!”

Publicat

Un număr de 30 persoane private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Aiud, care şi-au exprimat acordul pentru a participa la activităţi de voluntariat, se vor alătura echipei “Let’s do it, Romania!” din cadrul campaniei derulate în perioada ianuarie – decembrie 2011, cunoscută sub numele de “Curăţenie în toată ţara”.

În baza protocolului încheiat între Asociaţia „Viitorul în Zori” Bucureşti şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, cele două echipe a câte 15 deţinuţi vor salubriza, sâmbătă, între orele 07.00-15.00, zonele limitrofe drumului de exploatare spre Herja şi cel de acces către Valea Lupului. Acţiunea este organizată în colaborare cu Primăria municipiului Aiud, care asigură uneltele necesare derulării activităţii.

În anul 2010, din echipa “Let’s do it, Romania!” au făcut parte 30 de persoane private de libertate care au salubrizat spaţiile verzi şi aleile din Parcul municipal Aiud şi cartierul de locuinţe Gheorghe Doja. Anul acesta, astfel de activităţi vor fi derulate în majoritatea unităţilor penitenciare din ţară.

Participarea persoanelor private de libertate la această campanie are ca scop dezvoltarea spiritului civic, a sentimentului de apartenenţă la societatea civilă, precum şi a sentimentului de responsabilitate faţă de mediul înconjurător.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax