Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trenul plecat duminică din Timișoara a ajuns la mare. 30 de ore de bătaie de joc, oboseală și căldură pe calea ferată

nas de tren

Publicat

Timp de 30 de ore, garniturile au mers până în Drobeta Turnu Severin, s-au întors în Lugoj, s-au transformat într-una singură şi au continuat călătoria pe un alt traseu faţă de cel pe care plecaseră, scriu jurnaliștii de la Digi24.ro. O bătaie de joc față de clienți, a unui sistem feroviar care își arată limitele în fiecare zi, fără ca nimeni să mai fie scandalizat.

Totul din cauza inundaţiilor care au blocat circulaţia pe calea ferată în judeţul Mehedinţi.

Cele două garnituri au pornit duminică, la 17:30, respectiv 19:30 din Timişoara, dar s-au oprit la Drobeta Turnu-Severin din cauza inundaţiilor. Trenurile au fost întoarse apoi, împreună, la Lugoj pentru a continua drumul pe altă rută.

„Am stat vreo două -trei ore pe acolo, până s-au răzgândit ce să facă cu noi. Şi atunci au făcut un cuplaj cu garnitura cealaltă de la 5.30 şi am plecat către Lugoj. Am fost anunţaţi că mergem înapoi către Lugoj, ceea ce nu mi se părea normal”.

Călătorii au rămas în vagoane şi abia luni dimineaţă, la ora 8, au plecat spre Mangalia. Printre ei se aflau şi 40 de copii care mergeau în tabără, la Costineşti.

Profesoara: Copiii sunt foarte obosiţi.

Reporter: Unde trebuia să ajungeţi?

Profesoara: La Costineşti, ne aşteaptă, încă rezervarea, dar mai avem de mers.

Epuizaţi şi revoltaţi că şi-au pierdut o zi din concediu, unii dintre călătorii ajunşi la destinaţie după 30 de ore spun că vor cere CFR să le dea despăgubiri.

Călător: „Pe ce cale putem să ne recuperăm o zi pierdută sau biletul pe care l-am dat degeaba, l-am plătit degeaba, nu ştiu.”

Unul dintre trenurile „rătăcite” pe drum urma să se întoarcă, din Mangalia spre Timişoara. Întârzierea i-a afectat şi pe cei care aşteptau să plece de la mare, la sfârşitul vacanţei. În gara din Constanţa, cei veniţi la ora 19:00 nu plecaseră încă, la o oră după miezul nopţii.

Zecile de oameni care au călătorit către mare, pe parcursul a trei zile, au primit apă de la reprezentanţii CFR în staţiile Simeria, Craiova şi București.

Sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 25.06.2019 at 18:01

    Alo, PSD. Despre asta ce spuneti, ca despre canalizarea din Alba Iulia vad ca aveti solutii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax