Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Trenul tău” de la CFR Călători: Compania închiriază curse pentru petreceri, şedinţe foto, conferinţe sau sejururi exclusive

Publicat

Atunci când te gândeşti la o călătorie cu trenul îţi vine în minte drumul lung, plictisitor, oameni necunoscuţi în compartiment şi alte lucruri nu tocmai pe placul tău. Ei bine, CFR Călători vine cu o idee care-ţi va schimba atmosfera: poţi avea o călătorie interesantă, poţi organiza o petrecere sau chiar o şedinţă foto, cu alte cuvinte poţi avea un tren, „numai al tău”.

Cei care doresc să se bucure de o călătorie specială, să organizeze o petrecere sau o filmare în tren au acum posibilitatea să închirieze un astfel de mijloc de transport. CFR Călători pune la dispozitie un tren charter pentru cei interesaţi.

„Doriţi să organizaţi un sejur, o filmare, o întâlnire incluzând călătoria cu trenul? Puteţi să vă stabiliţi programul potrivit nevoilor dumneavoastră de transport. Pentru aceasta, trebuie doar să încheiaţi un contract, iar primul pas este completarea formularului “cerere de transport”, în care să precizaţi datele/informaţiile privind transportul.

Aşadar, succesul călătoriei organizate de dumneavoastră depinde şi de calitatea transportului. Mai mult decât atât, prin flexibilitate, condiţii deosebite de confort, ambianţă plăcută, transportul poate deveni un punct de atracţie al programului turistic. Este ceea ce dorim să oferim prin trenul charter”, scrie pe site-ul CFR.

Oferta de transport „trenuri charter” se onorează pe bază de comandă, transmisă cu cel puţin 30 de zile în avans, cu precizări referitoare la relaţia de transport dus-întors, numărul de turişti, clasa de transport (I sau a II-a), servicii (vagon-bar, de dormit etc). La capitolul confort, CFR Călători precizează că sunt disponibile vagoane cu canapele ergonomice tapiţate şi instalaţii de sonorizare, cu 54 de locuri, zone compartimentate, sau cele utilizate pentru Săgeata Albastră (110 locuri/vagon), dar şi alte facilităţi.

Preţul diferă în funcţie de distanţă şi condiţiile de confort. Oferta de pret se stabileşte pe baza tarifelor din Traficul Intern de Călători, în vigoare la data solicitării transportului şi a ofertelor tarifare ale celorlalte companii feroviare implicate (CN CFR SA pentru alocarea traselor etc.).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax