Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trenuri cu întârzieri mari în ALBA după ce traficul feroviar a fost blocat între Câmpia Turzii şi Cluj. Un tren marfar a deraiat

Publicat

tren calatori Trenurile de călători care circulă în judeţul Alba a înregistrat întârzieri de peste patru ore, miercuri dimineaţa, după ce traficul feroviar a fost blocat în jurul orei 5.40, în judeţul Cluj, între Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca. Un tren marfar a deraiat între stațiile Câmpia Turzii și Valea Florilor. Între cele două localităţi, transportul călătorilor se face cu autobuzul, până la remedierea situaţiei.

Trei vagoane cu motorină dintr-o garnitură de marfă s-au răsturnat de pe şine, miercuri dimineaţa, la Valea Florilor, aproape de Câmpia Turzii. Traficul feroviar a fost blocat pe ambele sensuri, astfel că trenurile care circulă în zonă au întârzieri, inclusiv cele care ajung în judeţul Alba.

(P) Ghete și bocanci pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport pentru bărbați femei și copii. Comenzi online. Transport prin curier. Plata ramburs sau cu cardul, în rate. Reduceri mari în fiecare zi.

„Trenul 2038 (Regio: Cluj Napoca – Deva, n.r.) a fost anulat, iar cursa 1836 (InterRegio – n.r.) trebuia să ajungă la Teiuş la 9.20, însă doar la 10.40 a plecat din Câmpia Turzii. De asemenea, şi trenul IR 1746 (Satu Mare – Bucureşti, n.r.) are întârziere. Cele care pleacă din Alba şi Teiuş nu au întârzieri, însă între Câmpia Turzii şi Cluj, călătorii sunt transportaţi cu autobuzul”, a declarat Cornel Suciu, purtător de cuvânt al CFR Călători Alba.

UPDATE: Unul dintre cele trei vagoane răsturnate a rămas perpendicular pe șine. Potrivit ISU Cluj, au fost constatate scurgeri de combustibil, însă la două dintre cele trei vagoane s-a reușit stoparea acestora.

Potrivit sursei citate, nu există pericol de explozie

Trenul, care aparține operatorului feroviar Grup Feroviar Român, avea în compunere 18 de vagoane și transporta produse petroliere. În urma accidentului, traficul feroviar este blocat în ambele sensuri pe linia Turda-Cluj-Napoca.

CFR a comunicat că o comisie de investigare va stabili cauzele deraierii şi că ulterior echipele de intervenție ale CFR, aflate la fața locului, vor putea să intervină pentru eliberarea totală a căii ferate.

CFR SA precizează că va asigura, după caz, fie transbordarea călătorilor între stațiile vecine evenimentului, fie alocarea de rute ocolitoare pentru anumite trenuri.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax