Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trenuri oprite în gări pe relaţia Blaj-Copşa Mică, după ce un utilaj de foraj a rupt liniile de tensiune. Precizări de la CFR

Publicat

Din cauza unor fire de contact rupte de un utilaj de foraj, circulaţia trenurilor pe ruta Blaj – Copşa Mică a fost restricţionată, miercuri, din cauza lipsei de tensiune. În jurul orei 14.30, utilajul a fost ridicat din zonă şi în jurul orei 15.00 urmau să fie repuse în circulaţie trenurile.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, până la remedierea defecţiunii şi repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile de călători aflate în circulaţie vor fi oprite temporar în gările de pe traseu.

Circulaţia trenurilor este temporar restricţionată pe relaţia Blaj – Copşa Mică, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact între staţiile Valea Lungă – Micăsasa. Defecţiunea tehnică la linia de contact a fost produsă de un utilaj de foraj care a rupt ambele fire de contact şi a căzut în gabaritul căii ferate. Până la remedierea defecţiunii şi repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile de călători aflate în graficul de circulaţie vor fi oprite temporar în gările de pe traseu„, se arată în comunicat.

Reprezentanţii CFR SA adaugă că trenul internaţional 347-2 (Budapesta – Bucureşti Nord) staţionează în gara Valea Lungă, iar trenul IR 1746 (Cluj-Napoca – Bucureşti Nord) este oprit în gara Câmpu Libertăţii.

În Alba, au mai înregistrat întârzieri de circa două ore trenurile 1345 şi 1746, pe relaţia Satu Mare – Bucureşti şi retur.

sursă: mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax