Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trialurile de selecție ale echipei de fotbal Unirea Alba Iulia se desfășoară în absența antrenorului principal, Stelian Gherman

Publicat

Stelian Gherman, noul antrenor principal al Unirii Alba Iulia, nu participă la trialurile de selecție organizate de club, în vederea completării lotului de jucători.

Având în vedere regulile de vârstă impuse de Federația Română de Fotbal pentru echipele care activează în Liga 3, CSM Unirea Alba Iulia a luat hotărârea de a organiza o campanie de selecție pentru jucătorii tineri.

Probele au demarat luni, 10 iulie și se vor încheia miercuri, 12 iulie, după trei zile de antrenamente sub îndrumarea staff-ului echipei.

La aceste probe iau parte 24 de tineri fotbaliști, cu speranța de a fi cooptați în cadrul lotului primei echipe.

Totuși, antrenorul principal, Stelian Gherman, nu participă la aceste acțiuni de selecție, cu toate că jucătorii care vor fi selectați vor face parte din lotul echipei pe care acesta o va pregăti.

În absența principalului, coordonatorul centrului de copii și juniori, George Țălnar, conduce antrenamentele din cadrul acțiunii de selecție.

George Țălnar va antrena și echipa secundă a Unirii, care va participa în Liga 4.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 11.07.2023 at 13:30

    Ce să caute el acolo ?. După n ani de inactivitate se uita ca la un film cu ceva mişcător în iarbă. Într-adevăr, cei ce l-au propus sunt tot din categoria privitorilor în timpul liber a activităţii numită sport.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax