Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tribunalul Alba a dat câştig de cauză pensionarilor. Florin Roman: „Abuzul politicienilor portocalii a fost corectat de instanţă”

Publicat

Câteva zeci de pensionari din grupele I şi II de muncă şi-au câştigat drepturile în instanţă. Tribunalul Alba a soluţionat o parte din dosarele aflate pe rol şi a oferit pensionarilor drepturile restante neplătite de Guvern în perioada 2008-2010. Reacţia vicepreşedintelui PNL Alba, Florin Roman nu a întârziat să apară.

„Abuzul politicienilor portocalii de la PDL şi al funcţionarilor aflaţi la comanda lor politică a fost corectat de instanţă. Deşi puterea portocalie a făcut presiuni şi a tergiversat cât a putut aceste procese, acum s-a făcut dreptate. Şi este doar începutul soluţiilor date în favoarea pensionarilor. Casa de pensii trebuie să plătească acestor oameni dreptul câştigat prin muncă. PNL mulţumeşte tuturor celor care au fost şi sunt implicaţi în efortul de a reda oamenilor drepturile furate de Guvernul Boc – Hava – Dumitrel”, a declarat Florin Roman.

Reamintim că acţiunea din instanţă a fost iniţiată la începutul anului de mai mulţi pensionari, care, la iniţiativa preşedintelui PNL Alba, Teodor Atanasiu şi a deputatului Călin Potor au primit în mod direct sprijin juridic de la avocaţi şi specialişti ai PNL Alba.

În urmă cu o lună, tot liberalul Florin Roman era cel care atrăgea atenţia în presă că, de la înregistrarea dosarelor pe rolul Tribunalului Alba şi până în prezent, s-au întâmplat lucruri nefireşti care, în opinia lui, aveau legătură directă cu edilii democrat-liberali. Fără „să acuze pe nimeni”, preşedintele PNL Alba a susţinut că procedura de soluţionare durează prea mult.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax