Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tribunalul Alba a RESPINS solicitarea Primăriei Alba Iulia de suspendare a hotărârii de atribuire a noului contract de transport

Publicat

Cererea formulată de municipiul Alba Iulia, prin primarul Gabriel Pleșa, privind suspendarea hotărârii AIDA-TL prin care STP a primit noul contract de gestionare a transportului public de persoane în oraș și în cele șapte comune care fac parte din asociație, a fost RESPINSĂ la Tribunalul Alba Iulia. 

”Respinge cererea formulată de reclamantul Municipiul Alba Iulia – prin Primar Gabriel Codru Pleşa, cu sediul în (..), în contradictoriu cu pârâta Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local, cu sediul în (..), privind suspendarea executării Hotărârii nr. 2/07.01.2021 adoptată de Adunarea generală a AIDA-TL.

Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de Societatea de Transport Public SA, cu sediul în (..), înregistrată la ORC sub nr. (..), CUI (..).

Obligă reclamantul să plătească pârâtei suma de 1.200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare.

Recursul si motivele de recurs se depun la Tribunalul Alba, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată azi, 19.02.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei” se arată în soluția pe scurt a instanței.

Primăria Alba Iulia a deschis un proces împotriva Asociației Intercomunitare de Dezvoltare – Transport Local (AIDA TL), în care a cerut suspendarea hotărârii prin care STP a primit noul contract de gestionare a transportului public.

Vechiul contract al STP cu AIDA TL expiră în 10 martie, iar Primăria Alba Iulia cere ca hotărârea prin care STP a obținut noul contract să fie suspendată.

Cel mai probabil, prin această acțiune în instanță, primăria urmărește refacerea licitației pentru alegerea operatorului de transport local.

Motivul principal pe care Primăria Alba Iulia l-a invocat în cererea de suspendare a hotărârii este acela că primarul Gabriel Pleșa nu era membru în asociație, la momentul semnării noului contract cu STP, potrivit viceprimarului Emil Popescu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. albaiulian

    vineri, 19.02.2021 at 15:38

    Un sfat gratuit pentru primarul cam „prostanac” de Alba Iulia. Pune-ti juristii platiti pe bani grei sa caute o cale legala sa scoata Municipiul Alba Iulia din AIIDA-TL si mai apoi o sa ai ac de cojocul pedelistilor de la STP.

  2. pilu

    vineri, 19.02.2021 at 17:34

    Mai Plesa, acum se vede cum esti manipulat din subteran de aia care te-au propulsat. Noroc ca prin justitie mai sunt si neafiliati.

  3. pilu

    vineri, 19.02.2021 at 20:17

    Numai asa poate ajunge la Livio si Dario !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax