Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tribunalul Alba intenționează să își mute sediul într-o nouă locație. S-a cerut sprijinul autorităților locale

Publicat

trib

Bilanțul Tribunalului Alba privind activitatea pe anul 2012 prezintă și situația investițiilor de reabilitare a sediilor instanțelor din județul Alba. Dacă la Judecătoria Aiud a fost întocmită o expertiză tehnică în vederea demarării procedurilor de extindere a clădirii, la Judecătoria Cîmpeni, sediul a fost deja recepționat. În ceea ce privește Tribunalul Alba, se fac demersuri pentru mutarea instanței într-un nou spațiu propice pentru desfășurarea activităților.

„La capitolul Starea sediilor instanţelor menţionăm că în anul 2012 s-a întocmit expertiza tehnică în vederea proiectării lucrărilor de intervenţie şi extindere la sediul Judecătoriei Aiud, urmând în cazul în care banii vor fi alocaţi pentru finalizarea documentaţiei tehnice să fie demarată procedura pentru încheierea unui contract de servicii.

La Judecătoria Câmpeni, noul sediu recepţionat în mai 2011 a fost dotat în 2012 cu mobilierul şi aparatura corespunzătoare funcţionării instanţei la standarde europene”, se arată în bilanțul Tribunalului Alba.

Clădirea în care îşi desfăşoară activitate Tribunalul Alba şi Judecătoria Alba Iulia a fost dată în folosinţă în 1982. Trecând 30 de ani de la darea în folosinţă a clădirii, pe care cele două instanţe o împart cu Parchetele de pe lângă Judecătorie şi de pe lângă Tribunal, perioadă în care nu s-au efectuat lucrări de reparaţii capitale, conducerea instanței arată că se impune necesitatea executării unor lucrări de reparaţii determinate de starea nesatisfăcătoare în care se află aceasta. Datorită spaţiului insuficient pentru cele două instanţe s-au început demersuri pentru construirea unui nou sediu pentru Tribunalul Alba, urmând ca după finalizare lucrărilor de reparaţii în actualul sediu să rămână doar Judecătoria Alba Iulia. În acest sens, conducerea Tribunalului Alba a solicitat sprijinul autorităţilor locale în găsirea unei soluţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax