Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tribunalul Alba: Trei studenţi judecaţi pentru consum şi vânzare de canabis au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare

Publicat

tribunal

tribunal 1 Tribunalul Alba a pronunţat prima soluţie într-un dosar în care trei studenţi din judeţele Alba şi Cluj sunt judecaţi pentru trafic de droguri. Sebastian Candrea, Georgian Răzvan Popescu şi Bogdan Ştefan Roşioară au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare sub supraveghere. Cauza a fost iniţiată de DIICOT, anul trecut.

”Condamnă pe inculpatul Roşioară Bogdan la pedeapsa de 1 an şi 11 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere pe o durată de 2 ani şi 6 luni.

Condamnă pe inculpatul Candrea Sebastian la o pedeapsă de 1 an şi 9 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere pe o durată de 2 ani şi 5 luni.

Condamnă pe inculpatul Popescu Georgian la o pedeapsă de 1 an şi 5 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere pe o durată de 2 ani”, se precizează în minuta de la Tribunalul Alba.

Cei trei tineri au fost în arest preventiv şi în arest la domiciliu din noiembrie 2014 până în februarie 2015. Aceştia sunt judecaţi pentru deţinere, consum şi vânzare de cannabis.

Cazul are legătură cu un dosar DIICOT Alba Iulia, cu inculpaţi din Alba şi Cluj, în care au fost trimise în judecată 11 persoane acuzate că au format o reţea de crimă organizată care vindea etnobotanice şi cannabis în Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca şi oraşele Baia de Arieş şi Cîmpeni din Apuseni.

Decizia Tribunalului Alba poate fi contestată de inculpaţi sau Parchet la Curtea de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax