Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mesh-ul controversat, demontat de pe turnul Catedralei Reîntregirii Neamului din Alba Iulia

Publicat

Marţi, în jurul orei 14.00, o echipă de alpinişti utilitari au demontat mesh-ul cu drapelul controversat, arborat, duminică, pe turnul Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia.

Decizia a fost a Primăriei Alba Iulia, care a ales astfel să încheie discuţia iscată în jurul subiectului politizării Sărbătorii Naţionale 1 Decembrie, la Alba Iulia, din cauza prezenţei pe drapelul menţionat a culorii portocaliu, alături de roşu, vişiniu, galben şi albastru (în două nuanţe). Va rămâne, totuşi, afişat, noul logo al oraşului, la care va fi alăturat steagul clasic.

Reamintim că reprezentanţii Primăriei au explicat designul mesh-ului respectiv ca pe o strategie de promovare turistică, ce nu aduce atingere steagului naţional, ci doar reprezintă o replică stilizată a acestuia, menită să creeze un efect tridimensional de mişcare, de la distanţă.[media id=110 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Bungust

    marți, 23.11.2010 at 15:34

    Pana la urma s-a inteles ca a fot un mash publicitar de branding care a fost arborat in cel mai nepotrivit loc posibil: acolo unde, de 20 de ani, flutura steagul Romaniei in preajma zilei nationale.
    A fost o mare confuzie si o mare degringolada al caror rezultat a fost IMPLEMENTAREA brandului turistic al orasului Alba Iulia la nivel NATIONAL. Fara cheltuieli dubioare, simplu, prin publicitate negativa, demonstrand inca o data forta imensa a acestui tip de promovare.

  2. Intelepciune ratata

    miercuri, 24.11.2010 at 13:24

    Ipoteza asta stupida cu brand promovat prin publicitate negativa, e o ofensa mai mare decat nerespectarea culorilor drapelului.

  3. Pingback: PSD Alba trimite municipalitatea la Parchet pentru mesh-ul multicolor | alba24

  4. MariusC

    joi, 25.11.2010 at 20:20

    Imaginatia PD-L e demna de toata antipatia mea. Gestul lor arata defapt sfidarea stramosilor nostrii! Nu e de mirare ca nu au doctrina.

  5. Cosmin

    vineri, 26.11.2010 at 10:50

    Şi eu sunt de părere că promovarea brandului turistic prin publicitate negativă e o insultă la fel de mare ca batjocorirea însemnelor statului.
    Dar oricum, ei nu mai au nici un Dumnezeu… Ce mai contează?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax