Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EDUCAȚIE

Tricoul lui Gicu Grozav de la Națională, LICITAT pentru Sebi, un copil din Alba aflat în tratament la Munchen

Publicat


Campaniile prin care oamenii se ajută unul pe celălalt nu mai sunt demult ceva neobișnuit. Sărbătorile ne fac să ne gândim mai mult la familie, la prieteni și să facem o reevaluare a condiției noastre, lucruri pe care în viteza cotidiană uităm să le apreciem. Sunt momentele în care ne uităm mai atent și la cei din jur cărora soarta a uitat să le surâdă. „De Crăciun fii mai bun” a devenit deja un clișeu, de care însă nu am vrea să ne disociem.

UPDATE: Cu o zi înainte de finalizarea licitației pentru tricoul lui Gicu Grozav, ne bucurăm să anunțăm că impactul a fost unul semnificativ. Zeci de mii de oameni au văzut articolul online și s-au alăturat, cel puțin sufletește lui Sebastian, copilul în contul căruia vor merge banii. Cea mai mare sumă oferită de cineva până acum este de 4.000 de lei însă toți cei care au licitat merită aplauzele noastre și ale dumneavoastră pentru că sunt cu adevărat oameni generoși care s-au arătat gata să ajute. 

UPDATESăptămâna trecută lansam licitația pentru tricoul de națională al fotbalistului albaiulian Gicu Grozav. În doar câteva zile articolul nostru a fost citit și recomandat pe Facebook de peste 1.000 de persoane impresionate de gestul sportivului care vrea ca în acest mod să ajute familia unui băiețel din Alba să facă față cheltuielilor foarte mari cu o procedură medicală specială în Germania. Oamenii au reacționat imediat și în cele câteva zile au apărut persoane și chiar o societate comercială care au licitat pentru tricoul lui Gicu și pentru ajutorarea familiei lui Sebastian.

Au licitat până acum diverse sume acești oameni inimoși: Mihai Oancea, Vlad Cuza, Adrian Turus -Spedtrans Marina, Alexandru Chitulea și Chiorean Bogdan. Suma maximă licitată până acum este de 3.000 de lei. Reamintim că licitația pentru tricoul lui Gicu Grozav se desfășoară până vineri, 22 decembrie, ora 16.00 când vom anunța câștigătorul. Acesta va trebui să achite direct în contul lui Sebastian suma licitată iar între Crăciun și Anul Nou va intra în posesia tricoului ce-i va fi înmânat chiar de către Gicu.

Anul acesta Alba24 propune cititorilor săi un exercițiu de dărnicie cu beneficii.

Pentru asta am apelat la unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați albaiulieni: tânărul fotbalist al naționalei României, Gicu Grozav. L-am rugat pe talentatul sportiv să ne ajute într-un demers menit să aline, chiar și temporar, necazurile unei familii mai puțin norocoase iar Gicu a fost de acord fără să ezite.

Așa că organizăm, împreună cu el, o licitație online prin care unul dintre cititorii fideli Alba24, poate deveni proprietarul unui tricou cu numărul 10 al naționalei de fotbal a României având numele lui Gicu Grozav pe spate.

Am decis ca banii celui care va obține tricoul să meargă direct în contul lui Sebastian Șușman, copilul din Alba Iulia care se luptă pentru a supraviețui unei boli nemiloase. Despre Sebi, noi am mai scris aici pe Alba24 iar apelul nostru pentru ajutorarea lui rămâne deschis.

Sebastian se află de patru săptămâni într-un spital din Munchen, la terapie intensivă, unde medicii germani se luptă cu o bacterie pe care a luat-o din spitalul din Cluj-Napoca, unde era tratat de leucemie. După o perioadă foarte grea, starea sa a început să se amelioreze. Cheltuielile părinților săi sunt însă foarte mari, tratamentele de acolo fiind foarte scumpe.

Licitația pentru tricoul lui Gicu Grozav este deschisă tuturor: simpli cititori cu inimă mare sau chiar firme, instituții ori grupuri de angajați care și-ar dori pe un perete al sediului acest obiect de colecție și simbol al empatiei de Crăciun.

Mecanismul licitației este unul simplu: cei care vor să liciteze trebuie să intre pe pagina de facebook a ziarului Alba24.ro sau pe articolul din linkul ( https://www.facebook.com/www.Alba24.ro/posts/1589588074442373  )și să lase un comentariu cu suma pe care o licitează. De exemplu, Ion Popescu 500 lei sau, de ce nu, XYZ S.R.L 1.000 lei. Fiecare va putea posta oricâte comentarii dorește dacă suma licitată inițial de el este depășită de un alt cititor.

Noi vom urmări constant comentariile postate și vom lua legătura prin mesaj privat cu toți pentru a confirma identitatea și seriozitatea intenției. Licitația se va termina în data de 22 decembrie, la ora 16, când vom anunța și câștigătorul. Acesta va trebui să vireze banii direct în conturile lui ȘUȘMAN SEBASTIAN deschise la BANCA TRANSILVANIA.

Câștigătorul își va primi recompensa chiar din mâinile lui Gicu Grozav în săptămâna dintre Crăciun și Revelion când internaționalul român se va afla la Alba Iulia.

În numele lui Sebi, îi mulțumim încă o dată lui Gicu Grozav și vă mulțumim și vouă de pe acum pentru generozitatea de care suntem siguri că veți da dovadă!

Și cei care nu licitează pentru tricou, pot dona o sumă de bani pentru Sebastian în următoarele conturi:

CONT : SUSMAN SEBASTIAN
BANCA TRANSILVANIA
CONT LEI : RO36 BTRL RONC RT04 1973 1201
CONT EURO : RO83 BTRL EURC RT04 1973 1201

Redacția Alba24.ro

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

RADARE în weekend în județul ALBA: Locațiile în care Poliția monitorizează traficul rutier. Recomandări pentru șoferi

Publicat

radar

Poliția Rutieră atenționează șoferii să respecte regulile rutiere, să nu conducă obosiți, sub influența alcoolului sau altor substanțe interzise, să nu depășească limitele legale de viteză și să manifeste prudență în trafic. Și în acest weekend, traficul rutier din județ va fi monitorizat cu radare. Amplasarea radarelor în perioada 14 – 16 decembrie 2019 DN […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Urări de la Cercul Polar pentru cititorii Alba24. Corul ”Theotokos” din Alba Iulia a plecat la colindat în străinătate

Publicat

Corul de copii ”Theotokos” din Alba Iulia au colindat și au transmis o urare pentru cititorii Alba24, de la Cercul Polar. Copiii au început sâmbătă un nou turneu prin mai multe țări. De data aceasta, copiii din cor au plecat spre Laponia, unde, la Cercul Polar, petrec mai multe zile în așa-numita ”Țară a lui […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr român, absolvent de Teologie, găsit mort pe Muntele Athos. S-a prăbușit de la 40 de metri

Publicat

Sfârşit tragic pentru un tânăr român, în Grecia. Băiatul de 28 de ani, proaspăt absolvent al Facultăţii de Teologie din Bucureşti, a murit pe loc după ce s-a prăbuşit în gol 40 de metri, pe Muntele Athos. Autoritățile din nordul Greciei investighează moartea unui român de 28 de ani, al cărui cadavru a fost găsit […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Târg de Crăciun organizat de elevii din Teiuș. Banii strânși se vor transforma în pachete pentru copiii defavorizați

Publicat

Școlarii şi preşcolarii din Teiuş, împreună cu dascălii lor, i-au invitat locuitorii oraşului la Târgul de Crăciun. Evenimentul, ajuns la a şaptea ediţie, este cunoscut în oraş. Produsele expuse pentru vânzare au fost confecţionate de elevii Liceului Teoretic Teiuș, îndrumaţi de cadrele didactice, ajutaţi de părinţi, de fraţi şi surori sau prieteni. Este o activitate […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate