Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trimis în judecată, după ce şi-a ucis mama cu o furcă: Un tânăr de 27 de ani din Fărău riscă până la 20 de ani de închisoare

Publicat

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în comuna Fărău din judeţul Alba, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru omor. Bartha Ştefan riscă până la 20 de ani de închisoare după ce şi-a omorât mama cu o furcă.

Agresiunea a avut loc în 28 mai 2014. În urma unor divergenţe pe care le avea cu mama sa, Bartha Ştefan a aruncat cu o furcă în direcţia ei şi a lovit-o grav la cap.

Femeia de 47 de ani a fost transportată la Spitalul din Alba Iulia, după care la un spital din Cluj-Napoca. Rănile suferite au fost, însă, foarte grave astfel încât femeia a decedat în 5 iunie.

Cercetat iniţial pentru „tentativă de omor” şi „violenţă în familie”, Bartha Ştefan s-a ales, în final, cu infracţiunea de ”omor” pentru care riscă până la 20 de ani de închisoare.

Bărbatul se află în arest preventiv din 30 mai şi, foarte probabil, nu va mai părăsi închisoare până la finalizarea executării pedepsei la care va fi condamnat. Dosarul este judecat pe fond la Tribunalul Alba, iar primul termen a fost stabilit pentru 16 iulie 2014, când se va decide şi menţinerea în arest preventiv a inculpatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax