Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Troc de imagine: PNL îl susține pe Gheorghe Damian la primăria Ciugud. Ion Dumitrel spune că liberalii nu vor avea alt candidat

Publicat

Președintele executiv al PNL Alba, Ion Dumitrel, a transmis miercuri un comunicat de presă în care anunță că partidul pe care îl reprezintă nu va avea candidat propriu la Primăria Ciugud, dar îl va susține pe actualul primar exclus din PSD, Gheorghe Damian. 

Se lămurește astfel misterul legat de partidul ales de Damian. Curtat de mai multe partide, acesta a preferat să rămână independent, dar susținut de liberali.

”Politica trebuie să însemne respect şi corectitudine, iar performanţele administrative ale unei administraţii trebuie recunoscute. Performanţa administrativă a domnului primar Gheorghe Damian, proiectele propuse şi colaborarea excelentă între Primăria Ciugud şi Consiliul Judeţean Alba conduc la o decizie în interesul cetăţenilor comunei: la alegerile locale din acest an, PNL Alba va respecta performanţa administrativă din Ciugud, nu va avea un candidat propriu la funcţia de primar al comunei şi va susţine candidatura actualului edil independent Gheorghe Damian” a transmis Dumitrel.

”Pentru mine şi pentru PNL Alba nu este o încercare de a ne alătura imaginea de cea a primarului Gheorghe Damian sau de a câştiga capital electoral, ci o dovadă de maturitate şi de normalitate politică.

De asemenea am respectat şi vom respecta hotărârea domnului primar, anunţată public după excluderea din PSD, de a rămâne independent politic, astfel încât nu i-am lansat invitaţia de a ni se alătura” a adăugat Ion Dumitrel.

Ca independent, Gheorghe Damian nu va avea posibilitatea de a controla consiliul local, ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că va susține lista de consilieri a PNL.

Ciugud este singura comună unde PNL nu va avea candidat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    miercuri, 22.07.2020 at 09:50

    Bravo lui , cu aia care l-au dat afara, nu avea aceleasi sanse !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax