Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trofeul Festivalului ”Voices”, ediția 2022, câștigat de Rareș Ioan din București. Locul I, Georgiana Zbutea din Alba Iulia

Publicat

Trofeul celei de-a X-a ediții a Festivalului Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices” a fost câștigat de un tânăr din București, Rareș-Andrei Ioan.

La Alba Iulia a ajuns premiul I, câștigat de Georgiana Zbutea.

Juriul festivalului a fost condus de compozitorul şi dirijorul Viorel Gavrilă, având în componență nume sonore precum Aurelian Temișan, Georgeta Plută, Paul Baidan, Vali Ilyes, Vasile Repede și Dominique Simionescu.

  • Câștigător al Trofeului Festivalului ”VOICES”, ediția 2022: Rareș-Andrei Ioan (18 ani, CCS București), elev al Colegiului Național ”Ion Neculce”. Piesele cu care a impresionat juriul și publicul: ”Au înnebunit salcâmii” (Tudor Gheorghe) și ”Natural” (Imagine Dragons).

  • Locul I: Georgiana Zbutea (18 ani, CCS Alba Iulia), elevă a Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia

  • Locul II: Eveline Buta (21 de ani, CCS Cluj-Napoca), studentă la Universitatea Tehnică.
  • Locul III: Teodora Șițoiu (20 de ani, CCS Timișoara), studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”
  • Mențiune specială: Valentina Nimereală (17 ani, CCS Sibiu), elevă la Colegiul Național ”Radu Negru” Făgăraș.

Toți ceilalți concurenți au primit diplome de participare din partea juriului.

Cea mai tânără concurentă din festival

Dominique Simionescu, câștigătoarea ”Voices” 2021, a ținut să acorde, prin Asociația ”Domy Music Star” un premiu special, constând în participarea direct în finala Festivalului Internațional ”Hermannstadtfest” (9-11 iunie 2023), Dariei-Maria Cucu. Aceasta este cea mai tânără concurentă din festival (16 ani, CCS Ploiești).

Un moment aparte l-a constituit înmânarea de diplome de recunoștință membrilor juriului, de către organizatori.

Recitaluri

Festivalul ”Voices” s-a încheiat cu două recitaluri de excepție: Dominique Simionescu, un nume în plină afirmare și Aurelian Temișan, care a încălzit sala prin prestația sa dinamică, alternând șlager-ul cu rock’n’roll-ul.

Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, ediția a X-a,2022 a fost organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, având ca parteneri Primăria Municipiului Alba Iulia și Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax