Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Trotinete electrice de închiriat, la Alba Iulia, din această primăvară. Cât ar putea costa. Precizările primarului Gabriel Pleșa

Publicat

Primarul Gabriel Pleșa a anunțat, vineri seara, că în municipiu vor fi disponibile 200 de trotinete electrice, prin ride-sharing.

„Alba Iulia trece pe verde. Și nu orice fel de verde, ci verde – Lime! Nu mai puțin de 200 de trotinete electrice, operate de compania de ride-sharing „Lime” vor fi disponibile, din această primăvară, și în Alba Iulia.

În acest moment negociem condițiile parteneriatului, pentru a le putea oferi albaiulienilor o variantă fezabilă nu doar din punct de vedere al mobilității, ci și al costurilor.

Alba Iulia se aliniază, astfel, unui trend mondial în materie de micro-mobilitate urbană sustenabilă, folosirea în sistem de sharing a trotinetelor electrice fiind deja un mod inteligent, eficient, cu zero emisii și cu impact minim asupra mediului”, a scris primarul pe Facebook.

Cât ar putea costa

Serviciul de mobilitate urbană al startup-ului american Lime s-a lansat în România în aprilie 2019, la București. După mai bine de un an, în august 2020 trotinetele electrice Lime au ajuns și la Cluj – Napoca.

Pentru a închiria o trotinetă, utilizatorii trebuie să descarce aplicaţia din Google Play sau App Store şi să localizeze pe hartă cea mai apropiată trotinetă cu respectarea instrucţiunilor din aplicaţie.

Costul de utilizare (deblocare) al unei trotinete Lime este de 3 lei, iar fiecare minut al cursei va fi taxat cu 60 de bani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Elena

    sâmbătă, 20.02.2021 at 08:04

    Dupa parerea mea este o mare greseala sa dai bani pe trotinete electrice cu care nu faci miscare. Trebuie incurajata lumea sa faca miscare. Nici cu celelalte trotinete neelectrice nu se polueaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax