Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Truck Tuning Art 2023 la Alba Iulia: 150 de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Publicat

În perioada 4-6 august, titanii șoselelor scriu istorie în Cetatea Alba Carolina, alături de cetățenii orașului și turiști. Publicul participant la evenimentul cu acces gratuit va fi premiat pentru contribuția adusă în jurizarea camioanelor și echipajelor prezente la T.T.A. 2023, organizat de Asociația „Truck Tuning Art”.

Ediția 2023 a festivalul T.T.A. își propune consolidarea statului de eveniment de brand al Municipiului Alba Iulia și aduce în acest an multiple elemente de noutate, precum premiul de „Cel mai tare din Cetate” înmânat de primarul Gabriel Codru Pleșa și desemnat în urma votului publicului participant.

Contribuția în jurizarea camioanelor și echipajelor prezente la T.T.A. 2023 va fi răsplătită cu un premiu constând în 150 de litri de combustibil.

Hostess-urile evenimentului emblematic și de referință vor împărții publicului mii de tichete de concurs.

Este permisă utilizarea unui singur tichet de participare de către oricare persoană participantă la evenimentul desfășurat în Cetatea Alba Carolina. Orice abatere de la această regulă va fi sancționată cu excludere din tombolă, fără excepție. Vor fi luate în considerare doar acele tichete care sunt depuse în urnele puse la dispoziție de organizatorul Asociația „Truck Tuning Art” cu sediul în Alba Iulia.

Program Truck Tuning Fest 2023, la Alba Iulia

Vineri, 4 august

  • 14:00 – Participanții înscriși la T.T.A. 2023 vor primi mapele de concurs.
  • 15:00 – Formarea coloanei compusă din echipaje și camioane participante.

Instructaj cu privire la traseu, regulamentul festivalului și semnarea acestuia.

  • 17:00 – Coloana formată din echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 se va pune în mișcare.

Traseu: Șoseaua de centură a Municipiului Alba Iulia ⇒ Bulevardul Ferdinand I ⇒ Bulevardul 6 Martie ⇒ Cartierul Cetate.

  • 18:00 – Echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 vor intra în Cetatea Alba Carolina, din Municipiul Alba Iulia.

Participanții la eveniment își vor ocupa locurile în funcție de indicațiile organizatorului.

  • 22:00. „ONOR ÎN CETATE” – Echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 își vor manifesta stima și considerația în fața publicului și a Cetății Alba Carolina printr-un spectacol de lumini, acompaniați de un MIX atent ales de DJ Cretzu.
  • 23:00 – Închiderea programului T.T.A. 2023, ziua I, în Cetatea Alba Carolina.

Sâmbătă, 5 august

  • 10:00 – Deschiderea programului T.T.A. 2023, ziua a II-a, în Cetatea Alba Carolina.
  • 10:30 – Echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 vor fi prezentate publicului, în Cetatea Alba Carolina.

Hostestess-urile evenimentului vor distribui taloane de concurs. Publicul participant va putea câștiga sute de litri de combustibil, în urma votului exprimat.

* În intervalul orar 10:00 – 19:00 participanții înscriși la festival vor fi evaluați de un comitet specializat în arta truck tuning-ului.

  • 19:00-  RADU VALAHU VS TITANUL ȘOSELELOR.

Radu Valahu, cel mai puternic român, va oferi publicului participant la T.T.A. 2023, în Cetatea Alba Carolina, un spectacol – demonstrație de tehnică și forță în înfruntarea cu „Titanul Șoselelor”.

”PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU ADRENALINĂ MAXIMĂ!”

  • 20:00 – CONCERT RÂPA ROȘIE.
  • 21:45 – SPECTACOL T.T.A. DE LUMINI ȘI UMBRE
  • 22:00 – CONCERT BROTHERS.

Povești lirice pe ritmuri de hip-hop, cu Kafu și RimeZic, doi frați din Alba Iulia.

  • 23:00 – Închiderea programului T.T.A. 2023, ziua a II-a, în Cetatea Alba Carolina.

Duminică, 6 august

  • 10:00 – Deschiderea programului T.T.A. 2023, ziua a III-a, în Cetatea Alba Carolina.
  • 10:00 – 12:00 – Echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 vor fi jurizate de un comitet specializat în arta truck tuning-ului.
  • 14:00 –  „SHOW MUST GO ON” CU RADU VALAHU

Radu Valahu revine în Cetatea Alba Carolina, în ziua a III -a a T.T.A. 2023, pentru încă un spectacol – demonstrație de putere într-o nouă confruntare cu „Titanii Șoselelor”.

Publicul participant la festivalul Truck Tuning Art va putea, ulterior, să își măsoare forța cu cel mai puternic român printr-o partidă de skanderberg.

  • 15:00 – Echipajele și camioanele înscrise la T.T.A. 2023 vor fi premiate pe categorii de concurs în funcție de jurizarea comitetului specializat în arta truck tuning-ului. Titlul onorific „Premiu de popularitate” va fi înmânat de Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Codru Pleșa.

Publicul participant, ce a optat pentru vot în urma distribuirii taloanelor, va fi premiat cu sute de litri de combustibil.

  • 17:00 – Echipajele și camioanele înscrise la T.T.A. 2023 vor începe pregătirile pentru ieșirea din Cetatea Alba Carolina, din Municipiului Alba Iulia, județ Alba, România.
  • 18:00 – Echipajele și camioanele înscrise la T.T.A. 2023 vor părăsi în coloană Cetatea Alba Carolina, din Municipiul Alba Iulia, județ Alba, România.

Traseu: Benzinărie OMW ⇒ Cartierul Ampoi III ⇒ Cartierul Ampoi I  ⇒ Șoseaua de centură a Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax