Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trupa de teatru Skepsis a împlinit 20 de ani. Amfiteatrul Casei de Cultură a Studenților, redenumit după numele ei

Publicat

Anul acesta, Casa de Cultură a Studenților și Grupul Skepsis – care activează în cadrul Casei – au avut parte de aniversări ”rotunde”, 30 respectiv 20 de ani de existență.

Un moment special l-a constituit primirea de către trupa de teatru ”Skepsis”, din partea casei de cultură, a distincției pentru cei 20 de ani de activitate realizată în cadrul instituției.

Festivalul internațional de teatru de tineret ” Apollo”, organizat de Skepsis, a ajuns la cea de-a VIII-a ediție.

În semn de apreciere pentru activitatea din cei 20 de ani, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia a hotărât ca amfiteatrul instituției să se numească de acum înainte Amfiteatrul ”Skepsis”, iar în acest sens au fost montate, la loc vizibil, în interiorul și exteriorul clădirii, plăcuțe inscripționate corespunzător.

De asemenea, în cadrul proiectului ”Stagiunea cu Skepsis”, derulat și cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în cadrul Anului European al Tineretului în România, Casa de Cultură a Studenților a finanțat realizarea filmului aniversar ”20 de ani cu Skepsis”, care surprinde momente importante din viața Grupului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax