Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trupa de teatru „Skepsis” va reprezenta Alba Iulia la Festivalul Internațional „Ludic” din Iași, cu piesa „Comedie Neagră”

Publicat

Trupa albaiuliană de teatru studențesc „Skepsis”, se pregătește pentru un nou turneu prin țară. De această dată, destinația va fi orașul Iași, unde tinerii actori vor participa la Festivalul Internațional de Teatru „Zilele teatrului Ludic”, la care trupa a participat cu regularitate în ultimii ani. Aceștia vor prezenta o piesă din registrul comic.

Grupul Skepsis va reprezenta Alba Iulia în cadrul Festivalului International de Teatru „Zilele Teatrului Ludic” desfăşurat în Iaşi în perioada 4 – 8 decembrie 2012, cu spectacolul „Comedie Neagră”, de Peter Shaffer. Piesa a fost scrisă în anul 1965 și este o farsă în care personajele se găsesc în întuneric din cauza unei pene de electricitate, în timp ce, de cealaltă parte, spectatorii văd totul.

Piesa va fi prezentată miercuri, ora 19.00, în Sala Azur a Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi. Din distribuție fac parte Răzvan Cociobea, Camelia Şanta, Liudmila Cioflică, Vasile-Petru Dîngă , Viorel-Mihai Cioflică, Olga Surd, Zoltan, Zlaczki, Daniel Muntean, Jorj Monica, Ovidiu Olea, Bogdan Berar, iar regia spectacolului îi apaține lui Viorel Cioflică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate