Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trupa Paraziţii, pe scena Clubului Stage pentru a încinge atmosfera la Balul Bobocilor de la Liceul Sportiv

Publicat

Club Stage şi Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia te invită să iei parte, vineri 16 noiembrie, la un super concert marca Paraziţii. Cheloo, Ombladon şi FreakaDaDisk promit bobocilor şi petrecăreţilor o noapte memorabilă pe ritmuri de hip-hop.

Liceul Sportiv din Alba Iulia a pregătit anul acesta un Bal al Bobocilor care cu siguranţă va rămâne în istoria şcolii. După ce bobocii vor trece prin probe de foc pentru a câştiga titlul de Miss sau Mister, aceştia vor avea de demonstrat că stiu și să se distreze. Şi unde s-ar putea distra mai bine dacă nu în Club Stage şi pe muzica celor de la Paraziţii, care vin pentru a doua oară anul acesta în Alba Iulia.

Balul Bobocilor va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor începând cu ora 17.00 după care petrecăreţii şi concurenţii sunt invitaţi să ia parte la un after- party şi un concert senzaţional oferit de trupa Paraziţii. Preţul biletului este de 20 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax