Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trupa Skepsis oferă două spectacole. Vineri „Rețeta Casei” și duminică ”Fumând Apocrife”

Publicat

Trupa Skepsis, alături de Muzeul Național al Unirii au pregătit două evenimente pentru albaiulieni. Este vorba despre spectacole reprezentate de o piesă consacrată a trupei, dar și o premieră.

Astfel, vineri, 25 noiembrie 2011, începând cu ora 18.00, veţi putea urmări la Sala Unirii spectacolul de umor şi divertisment ”Reţeta Casei” cu un program de teatru scurt, pantomimă, poezie şi folk.

Duminică, 27 noiembrie, de la ora 18.00, tot la Sala Unirii, sunteţi aşteptaţi la premiera spectacolului de teatru Fumând Apocrife, cu care trupa de teatru Skepsis va reprezenta în decembrie Alba Iulia la Festivalul Internaţional de Teatru de la Iaşi. Spectacolul este bazat pe o dramatizare după Cartea Apocrifelor a lui Karel Capec, unde întâlnim eroi mitologici, figuri biblice sau personaje istorice notorii. Sunt rescrise câteva dintre aceste istorii binecunoscute folosind un umor straniu şi un ton ironic, demitizându-le şi aruncându-şi eroii în mijlocul vieţii cotidiene.

Evenimentul „Serile Skepsis” face parte din manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României, organizată de Instituţia Prefectului Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul Guvernului României.

Intrarea este liberă, limitată de capacitatea sălii care va găzduit cele două evenimente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax