Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trupa Zadar din Alba Iulia, pe scenă la „Ursus Evolution 2012”: Votează-i până pe 3 iunie

Publicat

Sub sloganul „Tu alegi trupele ce urcă pe scena Ursus Evolution 2012”, inițiatorii evenimentului „Ursus Evolution 2012” oferă trupelor românești aflate la început de drum șansa de a concerta în fața a zeci de mii de români, pe o scenă pe care vor urca nume ce au influențat muzica românească în ultimii 30 de ani. „Ursus Evolution 2012” se va desfășura în această vară în patru orașe din România: București, Cluj Napoca, Brașov și Mamaia. În preselecția pentru Ursus Evolution 2012, s-a înscris și trupa Zadar din Alba Iulia, pentru scena din Cluj-Napoca. Pentru a fi selectați, muzicienii din Alba Iulia au nevoie de cât mai multe voturi pe pagina de Facebook a „Ursus Evolution 2012”.

Perioada de votare pentru „Ursus Evolution 2012” a început luni, 28 mai și se încheie pe data de 3 iunie. La sfârșitul perioadei de votare, juriul va analiza primele 10 trupe, cu cel mai mare număr de voturi, iar, pentru fiecare scenă, vor fi selectate 3-4 trupe. Câștigătorii finali vor fi afișați pe internet, pe pagina de Facebook a evenimentului Ursus România, pe data de 7 iunie.

Trupa Zadar cântă pop-rock din vara anului 2011 şi are 5 membri: Dan Tudor la chitară, Vali Andronache la voce, Johann Hentz la bas, Ovidiu Pârjol la clape şi Laur Făgădar la tobe. În puţinul timp de când cântă împreună, trupa Zadar a participat la o mulţime de evenimente şi festivaluri la nivel naţional şi local: în august 2011 au cântat la Festivalul Stuffstock din Vama Veche, în septembrie 2011 au cântat la „Toamna Cugireană”, alături de formaţia Direcţia 5 şi au avut câteva apariţii la emisiuni TV.

Votează aici Trupa Zadar pentru „Ursus Evolution 2012”.

Vă prezentăm câteva video-clipuri și fotografii ale trupei Zadar din Alba Iulia:

[nggallery id=298]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax