Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trupele Speciale din Alba și alte județe, percheziții la Vulcan. Au fost vizați spărgătorii unui magazin de telefoane

Publicat

Polițiști din cadrul Serviciilor de Acțiuni Speciale din Alba și alte județe au participat la o serie de percheziții domiciliare într-un dosar legat de furtul a peste 80 de telefoane mobile.

În data de 21 mai 2024, în jurul orei 02:00, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție (prin forțarea ușii de acces) în incinta unui magazin, de unde au sustras 81 de telefoane mobile (prejudiciul fiind de aproximativ 60.000 de lei).

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma activităților derulate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au reușit identificarea celor bănuiți de comiterea faptei.

Cei în cauză sunt 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani și o femeie în vârstă de 26 de ani, față de care polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor furt calificat și complicitate la furt calificat, tăinuire și complicitate la tăinuire.

La data de 05 iunie a.c., polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza municipiului Vulcan, care au vizat locuințele celor bănuiți de comiterea faptelor menționate, ocazie cu care au fost identificate și recuperate 15 telefoane mobile, o sumă de bani și diferite bunuri folosite la comiterea infracțiunii.

Față de cele 6 persoane, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate magistraților Judecătoriei Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.

La acțiunea de ieri au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vulcan, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara, polițiști criminaliști și luptători ai Serviciilor Acțiuni Speciale Hunedoara, Gorj și Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax