Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO UPDATE: Trupul unui bărbat, descoperit în apele Mureșului, pe raza localității Balomiru de Câmp. A fost declarat decedat

Publicat

Trupul unei persoane a fost depistat în apele râului Mureș, miercuri, 7 iunie, în jurul orei 10.00, pe raza localității Balomiru de Câmp. 

Potrivit IPJ Alba, pentru scoaterea trupului din apele râului, la fața locului intervin pompierii militari din Alba Iulia, alături de voluntarii din Blandiana (comuna din apropiere).

De asemenea la fața locului, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în zona localității Balomirul de Câmp unde, printr-un apel prin 112, a fost semnalată prezența unei persoane, posibil decedate, în albia râului Mureș.

UPDATE 11.28: Potrivit ISU Alba, persoana în cauză, un bărbat, a fost găsită și extrasă din apele râului, de către pompierii care au intervenit la fața locului. Bărbatul prezenta semne incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

UPDATE 14.30: Cadavrul gasit în râul Mureș aparține unui bărbat și se află în stare avansată de putrefacție. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea identității acestuia și a tuturor împrejurărilor în care a intervenit decesul, au mai precizat reprezentanții IPJ Alba.

Știre în curs de actualizare.

sursă foto: arhiva alba24.ro.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax