Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tu cum îți împodobești bradul de Crăciun? Vezi ce simbolizează culorile globurilor și ce îți pot aduce în noul an

Publicat

Când spunem Crăciun, printre primele imagini care apar în mintea noastră se găsește bradul. Și acest lucru vine din cele mai vechi timpuri, căci se pune că atunci când Fecioara Maria l-a adus pe lume pe Iisus Hristos, un artist foarte sărac era în trecere pe lângă ieslea din Betleem și a intrat să îl vadă pe micul prunc. Cum nu avea niciun cadou, acesta s-a gândit să facă un joc de jonglerie cu mingi, iar jocul l-a făcut pe copil să râdă. De aceea, pomul vieții, bradul, se împodobește în fiecare an cu globuri colorate, iar în funcție de culorile alese, anul viitor le va îndeplini oamenilor diferite dorințe.

Globuri albe, pentru pace și bucurie

Dacă alegeți ca puritatea și curățenia impecabilă a zăpezii să se reflecte în bradul de Crăciun, atunci cel puțin câteva dintre globurile atârnate de crenguțele pomului vor fi albe. Această culoare mai simbolizează totodată și bunătatea și smerenia. În anul viitor, albul globurilor din brad va aduce gazdelor echilibru, bucurie, bunătate și înțelepciune.

Roșul de pe bradul de Crăciun te va face mai puternic și iubitor

Culoarea care se regăsește și în costumul lui Moș Crăciun este un simbol al focului, iubirii și dăruirii. Astfel, cei care își vor decora bradul cu globuri roșii vor atrage mulți oameni iubitori în jurul lor și își vor lărgi cercul de prieteni pe care vor putea conta la greu. Prin forța, puterea și strălucirea lui, roșul are acțiuni binefăcătoare, crește puterea voinței, curajul și împlinirea sufletească.

Veți avea noroc la bani dacă puneți globuri aurii în brad

Auriul este culoarea luminii, a perfecțiunii spirituale și a abundenței. Aurul folosit la pictarea icoanelor poate decora și materialele din care sunt confecționate globurile pentru brad. Auriul are puterea de a alunga stările de teamă și de a aduce succes financiar în noul an.

Un brad de Crăciun cu globuri albastre, dă sănătate și alungă spiritele rele

Albastrul cerului, în globurile de pe bradul de Crăciun oferă celor din jurul său sănătate, liniște phisică șu putere de cucerire. În plus, mulți spus că albastrul este culoarea ce ține departe spiritele rele.

Globuri verzi pe bradul de Crăciun pentru tinerețe și realizări profesionale

Pe lângă culoarea cetinii de brad, câteva globuri verzi printre decorațiunile de Crăciun vor avea rolul de a vă ajuta să vă păstrați tinerețea. Simbol al vitalității și al bunăstării, verdele vă va aduce spor în casă, liniște în familie, stabilitate financiară și realizări pe plan profesional.

Info: tatianarosca.wordpress.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax