Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Tudor Chirilă și Vama au încheiat Festivalul de teatru ”Povești” de la Alba Iulia

Publicat

Festivalul de teatru ”Povești” de la Alba Iulia s-a încheiat duminică seara, după patru zile pline de evenimente. Finalul festivalului a fost dedicat unui concert de muzică rock susținut de formația Vama.

Concertul a început în jurul orei 21.30, la Pavilionul festivalului, în șanțurile Cetății. Programat inițial pentru 60 de minute, concertul s-a întins pe durata a două ore, Tudor Chirilă părăsind definitiv scena albaiuliană (prima dată a fost întors de public), la ora 23.30. Vremea închisă şi rece i-a ținut departe pe mulți dintre fanii trupei. Totuși, în ciuda frigului tăios, la concert au participat câteva sute de adolescenți, tineri sau chiar câțiva fani mai în vârstă ai rockului. Astfel, frigul a fost resimțit doar la începutul concertului, membrii trupei încălzind mai apoi atmosfera, prin dans.

După ce a mulțumit organizatorilor pentru invitație, Tudor a fost asaltat de câteva fane nerăbdătoare să-și îmbrățișeze cântărețul preferat sau măcar să capete un autograf ori o fotografie.

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax