Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tudor Pop, pilotul de raliu din Alba Iulia, a urcat din nou pe podiumul Campionatului Național de Super Rally

Publicat

Pilotul din Alba Iulia, Tudor Pop, a reușit a doua clasare consecutivă pe podium la Campionatul Național de Super Rally.

Etapa cu numărul trei a Campionatului Național de Super Rally (CNSR) a avut loc în perioada 30 iunie – 1 iulie, la Deva.

Tudor Pop, cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, a participat și la această etapă a CNSR, unde a obținut medaliile de argint la Clasa 2 și la Clasa 2B.

„Am reușit să îmbunătățim rezultatul față de etapa trecută, clasându-ne la numai o secundă de ocupantul primului loc la clasă, fapt care ne bucură și ne de încredere pentru viitoarele etape.

Principalul nostru inamic de astăzi a fost căldura, dar suntem sportivi profesioniști și trebuie să facem față condițiilor nefavorabile.

Abia aștept următoarea etapă, cea de la Timișoara, care va avea loc în august, și unde sperăm să reușim să ne clasăm și pe prima treaptă a podiumului”, a declarat Tudor Pop pentru alba24.ro.

Pe parcursul competiției, la Deva, termometrele au indicat peste 30 de grade Celsius.

CNSR a ajuns oficial la jumătate, urmând a se mai desfășura 3 etape, la Timișoara, Craiova și București, etape la care Tudor intenționează să participe.

foto: ahiva personală a sportivului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax