Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Turiști din Alba Iulia, blocați toată noaptea pe o autostradă în Bulgaria. Autocarul cu care se întorceau din Grecia s-a stricat

Publicat


Mai mulți turiști din Alba Iulia au rămas, sâmbătă noapte, pe o autostradă din Bulgaria, după ce autocarul cu care se întorceau din vacanța din Grecia, s-a defectat.

Oamenii se întorceau din stațiunea grecească Paralia Katerini și ajunseseră în Bulgaria când autocarul lor nu a mai funcționat din cauza unor probleme la partea electrică. Aceștia au fost nevoiți să aștepte, toată noaptea, pe banda de urgență a unei autostrăzi bulgărești, sosirea unui alt autocar. Agenția de turism prin care a fost contractată excursia se numește Nord Travel și este din Cluj Napoca.

UPDATE: Turiștii au fost preluați abia azi dimineață după ora 7:30, de un autocar trimis de la Sofia, care îi va duce la București.

A fost o noapte de coșmar pentru ei, petrecută pe banda de urgență a unei autostrăzi din Bulgaria, cu rezervele de apă pe terminate, fără mâncare și în nesiguranță.

”Suntem obosiți și supărați. În două ore trebuia sa fim acasă” ne-a trasmis Cristina C, una dintre persoanele care a stat peste zece ore pe autostradă.

”Ne-au mințit toată noaptea ca vine un autocar și ne va duce în PECO pentru siguranța noastră”- ne-a scris o altă persoană aflată în autocar. ”Acum suntem pe un autocar care a fost trimis din Sofia sa ne ducă în București. Aseară și ghidul și șoferii au fost depășiți de situație.”

Știrea inițială:

Mai mulți turiști din Alba Iulia au rămas, sâmbătă noaptea, pe o autostradă din Bulgaria, după ce autocarul cu care se întorceau din vacanța din Grecia, s-a defectat.

Oamenii se întorceau din stațiunea grecească Paralia Katerini și ajunseseră în Bulgaria când autocarul lor nu a mai funcționat din cauza unor probleme la partea electrică. Aceștia au fost nevoiți să aștepte pe banda de urgență a unei autostrăzi bulgărești, sosirea unui alt autocar.

Aproape de miezul nopții, o cititoare Alba24 ne-a transmis că oamenii așteptau deja de 4 ore, iar șansele de a fi preluați prea curând erau foarte mici.

”Venim din Paralia Katerini, autocarul de la agenția Nord Travel s-a stricat pe autostradă în Bulgaria. E ora 12 noaptea, stăm de 4 ore și nu se știe cât vom mai sta.

Suntem 45 de persoane. Soluția găsită de reprezentanții agenției a fost să se preia 20 de persoane din autocar și să fie mutate în altul, în special persoane din București și Cluj Napoca, deoarece autocarul care are locurile libere are ruta București-Brașov-Târgu Mureș-Cluj Napoca.

Ni s-a comunicat că dacă vrem să mergem așa, ne descurcăm singuri din Târgu Mureș sau Cluj Napoca spre Alba Iulia. Altă varianta este să așteptăm să vină alt autocar din București, cine știe când. Nu au în calcul tractare auto și service, au spus ca vor să ajungem în țară.

Biletul pe care l-am cumparat este pe ruta Alba Iulia-Paralia Katerini și retur. Acum stăm pe banda de urgență, se pare ca defecțiunea este electrică și nu se poate remedia” ne-a transmis Cristina C., o cititoare a ziarului Alba24.ro.

Foto: Petre Câmpean


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Educației vrea modificări la Bacalaureat în cazul elevilor de la liceele vocaționale sau tehnice

Publicat

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, vrea ca de anul viitor să se studieze posibilitatea ca la liceele vocaţionale sau de profil, elevii să-şi poată alege liber ultima probă la Bacalaureat. Ministrul Educaţiei spune că au existat astfel de solicitări din partea elevilor şi a profesorilor dar în cele din urmă nu s-a materializat nimic. „La momentul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Feerie de culori în Cetatea Alba Carolina. Cum va arăta iluminatul arhitectural dinamic, după extindere și modernizare

Publicat

c

Sistemul de iluminat arhitectural din Cetatea Alba Carolina va fi modernizat și extins printr-un proiect de peste 960.000 de euro.  Contractul privind iluminatul arhitectural dinamic în Cetatea Alba Carolina – proiectare faza PAC (DTAC) + PT + DDE + CS, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada de implementare a obiectivului – […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA până duminică. Cât de mult scad temperaturile. Prognoza meteo de weekend, 22-24 noiembrie

Publicat

alba iulia

Vremea se răcește în acest weekend, în toate localitățile din județul Alba. Temperaturile vor fi mai mici cu câteva grade, iar pe timp de noapte, la munte, vor fi minime negative. Duminică, este posibil să fie și ploi scurte. La Alba Iulia, temperaturile maxime vor fi de 9-11 grade Celsius, în timp ce la Arieșeni […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Parcarea etajată din centrul orașului Alba Iulia va avea 196 de locuri. Planul urbanistic de detaliu, la aprobat

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia au de aprobat, în ședința de marți, 26 noiembrie, Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea parcajului etajat din centrul orașului, în spatele actualului magazin ”Unirea”. Acesta va avea 196 de locuri de parcare. Dimensiunile maxime ale clădirii vor fi de 65,2 x 22,5 metri și regimul de înălțime parter cu […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate