Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Turiști străini rătăciți în apropiere de Roșia Montană, salvați de jandarmi. Au petrecut o noapte în frig

Publicat

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montani Roșia Montană au intervenit, marți, pentru a sprijini 4 turiști rătăciți într-o zonă mai retrasă din Roșia Montană.

Apelul către jandarmii montani a venit din partea primarului localității Roșia Montană, care la rândul lui a primit o sesizare din partea unei localnice, care a povestit că, în fața casei ei se află mai multe persoane care au înnoptat noaptea trecută în mașini, dar nu a putut dialoga cu acestea, întrucât nu cunoșteau limba română.

Cei 4 turiști, două persoane de naționalitate germană (femeie și bărbat) fiecare de 25 de ani, un bărbat de 33 de ani de naționalitate poloneză, și o femeie de 22 de ani de naționalitate austriacă, au ajuns ieri în Roșia Montană, dorind să se cazeze la un hostel din comună, dar din cauza faptului că nu aveau baterie la telefon și necunoscând zona, au pătruns pe un drum mai greu accesibil, spre o zonă mărginașă a satului. Contextul nefavorabil în care se aflau i-a făcut să înnopteze în mașini.

Jandarmii au luat imediat legătura cu turiștii. care erau dezorientați și înfrigurați, au stabilit detaliile privind călătoria lor, au discutat cu proprietarul hostelului unde turiștii urmau să petreacă vacanța, iar în scurt timp aceștia au fost conduși spre locul de cazare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax