Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Turiștii care au mers la Ghețarul de la Scărișoara sau la Iezerul Șureanu, opriți de jandarmi pe traseu. Care a fost motivul

Publicat

Jandarmii din Alba au realizat o acțiune de informare a turiștilor care aleg să-ți petreacă timpul liber în stațiunile montane din județ.

Jandarmii de la posturile montane Șugag și Arieșeni au desfășurat o amplă activitate de informare a turiștilor prezenți în zona Ghețarului de la Scărișoara și Iezerului Șureanu.

Aceștia le-au oferit turiștilor prezenți în zonă recomandări privind traseele turistice și le-au fost aduse la cunoștință detalii privind petrecerea timpului în aer liber în zonele montane.

Jandarmii montani vor continua acțiunile de informare despre buna conduită și respectarea legislației și vor oferi sfaturi utile pentru evitarea evenimentelor negative, astfel încât turiștii prezenți în zona montană, să se bucure în siguranță de acestă minivacanță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax