Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Turneu de fotbal pentru toți elevii de gimnaziu și liceu din Alba: ”Cupa Nicolae Stanciu”, organizată de Consiliul Județean

Publicat

Consiliul Județean Alba va organiza în anul școlar 2024-2025, o competiție de fotbal la nivel județean. Este vorba despre ”Cupa Nicolae Stanciu”, o competiție dedicată elevilor din mediul preuniversitar. 

Acesta va fi organizată de Consiliul Județean Alba alături de Inspectoratul Școlar.

Evenimentul sportiv va fi destinat tuturor elevilor (fete și băieți) din județul Alba. Pentru organizarea ei, CJ Alba, va avea un buget de 60.000 de lei.

Va fi sub forma unui tureu cu trei etape:

etapa locală,

etapa zonală,

etapa județeană,

Cum se va desfășura competiția

Meciurile vor fi de 35 de minute, 15 minute repriza, cu 5 minute pauză.

Lotul va fi format din 10 jucători, din care cinci pot fi legitmați la AJF, iar 5 obligatoriu nu pot avea legitimare la un club de fotbal. Echipa de pe teren va fi formată din 5 jucători de câmp și un portar, adică 6 jucători per total.

Prin intermediul acestei competiții Cupa „Nicolae Stanciu” la fotbal 2024, ne propunem sa stimulăm interesul copiilor pentru această activitate, dar și să le oferim ocazia să-și demonstreze abilitățile într-un cadru competitiv. Competiția va fi organizată într-un mod just și transparent, cu respectarea regulamentelor și fair-play-ului.

Prin intermediul Cupei „Nicolae Stanciu” la fotbal 2024, dorim să susținem participarea elevilor la competiții sportive ceea ce îi ajută să își dezvolte încrederea în propriile abilități și să își îmbunătățească stima de sine.

Proiectul pentru organizarea competiției intră la vot, în ședinta de Consiliu Județean din data de 28 martie 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax