Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Turneul de ”Beach Volley” Alba Carolina revine în Alba Iulia: Unde va avea loc ediția a VIII-a. Modalitatea de înscriere

Publicat

ALBA 100 Turneu volei pe plaja

Turneul de ”Beach Volley” Alba Carolina revine în Alba Iulia și în 2023, cu ediția a VIII-a. Evenimentul sportiv va avea loc în data de 18 -20 august, iar înscrierile echipelor se fac până în 25 iulie 2023. 

Organizatorii evenimentului au precizat că înscrierile se vor face la adresa albajumpers@yahoo.com.

”Dragi iubitori de Beach Volley, în numele ACS Alba Jumpers, a Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și a gazdelor noastre dragi SC Florea Grup SRL, am placerea să anunț deschise înscrierile pentru turneul de Beach Volley Alba Carolina BVT ediția a VIII-a  care se va desfășura în perioada 18-20 August 2023 în aceași locație minunată-Astoria Pool Park!

Așteptăm și în acest an un numar de 24 echipe pe tabloul competițional al baieților și 12 pe cel al fetelor.

Înscrierile pentru acest frumos eveniment încununat cu mai multe surprize, se vor efectua ca de obicei, exclusiv la adresa de e-mail albajumpers@yahoo.com, cu rugamintea ca în mesajul trimis să menționați numele echipei, al celor doi componenți și orasul de proveniență iar ulterior veți primi un raspuns cu detaliile referitoare la confirmarea locului dumneavoastră.

Termen limită pentru înscriere: 25 iulie 2023”, au precizat organizatorii evenimentului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax