Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Turneul de polo Cupa Regelui: CSM Unirea Alba Iulia un loc 2 la feminin, un loc 3 la masculin și trei premii individuale

Publicat

Bazinul Olimpic din Cetatea Marii Uniri a fost gazda, la sfârșitul săptămânii trecute, turneului internațional de polo Cupa Regelui (“King’s Cup”), manifestare sportivă inclusă în calendarului evenimentelor prilejuite de împlinirea a 100 de ani de la Încoronare.

A fost prima ediție a unei competiții ce se dorește a deveni o permanență la Alba Iulia, organizarea la superlativ fiind remarcată de reprezentanții cluburilor prezente. La start au fost prezenta 6 echipe la feminin și alte 6 la masculin, România a fost reprezentată de CSM Unirea Alba Iulia-clubul organizator, Viitorul Cluj-Napoca și Triumf București, Slovacia (PVK Vrútky și Cervena Hviezda Košice), Moldova (Victoria Chișinău, Delfin Chișinău) și Bulgaria (Arena Burgas). Echipele din Slovacia, Cervena Hviezda Košice (a câștigat, detașat, toate întâlnirile) – feminin și PVK Vrútky – la masculin (tot 5 succese, decisv fiind cel la limită, 9-8 cu Arena Burgas), podiumul fiind completat, în ordine, de CSM Unirea Alba Iulia (locul 2) și PVK Vrútky (locul 3) – la feminin, respectiv Arena Burgas (locul 2) și CSM Unirea Alba Iulia (locul 3, la masculin).CSM Unirea Alba Iulia, trei premii individuale!

S-au mai acordat distincții individuale, după cum urmează: *feminin: Amalia Novăcean (CSM Unirea Alba Iulia) – golgheter, Dorofeea Vîrtosu (CSM Unirea Alba Iulia) – cel mai bun jucător, Ivana Kendrova (Cervena Hviezda Košice) – cel mai bun portar; *masculin: Michael Petrof (Arena Burgas) – golgheter, Piotr Usaciov (CSM Unirea Alba Iulia) – cel mai bun jucător, Valentin Holbura (Triumf București) – cel mai bun portar.

Festivitatea de premiere, derulată în fața unei tribune pline, a fost precedată de imnurile țărilor participante (România, Republica Moldova, Bulgaria, Slovacia), dar și de Imnul Regal. Trofeele, medaliile și plachetele de participare au fost înmânate de către Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia, reprezentanții CS Municipal Unirea Alba Iulia (director Radu Mircea Urcan) și principele Nicolae, nepotul regelui Mihai al României.

Rezultatele înregistrate de CSM Unirea Alba Iulia (antrenori Ovidiu Pocol, Dorin Pocol): Feminin (foto): 11-8 cu Triumf București, 4-16 cu CH Košice, 10-7 cu Arena Burgas, 11-7 cu Victoria Chișinău și 13-9 cu PVK Vrútky; Masculin: 12-6 cu Triumf București, 12-5 cu Viitorul Cluj, 6-15 cu Arena Burgas, 13-8 cu Delfin Chișinău și 1-7 cu PVK Vrútky.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Eu

    miercuri, 12.10.2022 at 14:42

    Este copy paste la articolul din ziarul Unirea.
    Valabilă pentru ambele ziare intrebarea: poze cu băieții nu puneți niciodată? (deși scrieți că CSM Unirea are echipă de băieți și fete). Băieții unde sunt?
    Aveți o slăbiciune, sau o problemă?
    P.S: dacă vă interesează subiectul polo, ar trebui sa vă interesați mai mult despre echipe, nu doar sa creați articole ca să vă umpleți spațiul.
    Semnat: un cunoscător

    • Cristian Panu

      miercuri, 12.10.2022 at 14:51

      Buna ziua. Textul de mai sus este un comunicat de presă al CSM Unirea Alba Iulia, cel mai probabil apărut în ziarele din Alba, ziare care publică comunicatele de presă ale clubului sportiv. Clubul sportiv își asumă ce comunicate de presă trimite și informațiile pe care vor să le ofere către mass-media.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax