Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Turneul de volei pe plajă „ALBA 100” s-a disputat în weekend la Alba Iulia. 12 echipe au luptat pentru trofeu

Publicat

ALBA 100 Turneu volei pe plaja

În weekend-ul ce a trecut, la Alba Iulia s-a desfășurat turneul masculin de volei pe plajă „ALBA 100”. Pe terenul de volei de lângă Poarta I-a a Cetății Alba Carolina, 12 echipe au luptat pentru a câștiga trofeul competiției. 

În zilele de sâmbătă și duminică, 26-27 mai 2018 s-a desfășurat turneul masculin de volei pe plajă „ALBA 100”. Organizatori au fost Asociatia Clubul Sportiv Alba Carolina Sport Team în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918”. Locația de desfășurare a turneului a fost terenul de volei pe plajă situat lângă Poarta I-a a Cetății Alba Carolina.

Un număr de 12 echipe din Alba Iulia, Cluj Napoca, Sibiu, Brasov, Blaj, Oradea și Arad, au participat în cadrul turneului și au luptat pentru câștigarea trofeului.

ALBA 100 Turneu volei pe plaja

Competiția a fost destinată persoanelor nelegitimate la cluburi sportive, dar ținând cont că unii sportivi au participat în trecut la campionate naționale de seniori nivelul competitiei din weekend a fost unul ridicat.

Turneul sa disputat după regula aplicată în cadrul marilor competiții din circuitul AVP după reglementarile FIVB și CEV și anume sistemul cu dublă eliminare.

La finalul competiției cea mai bine clasată echipă din Alba Iulia a fost  Alba Smashers formată din Adi Coman și Alex Socaciu.

Primele trei poziții au fost ocupate de echipele:

Locul I s-a clasat echipa Nisip-Nori din Cluj-Napoca având în componență pe Mihai Șapco și Petru Vornicu;

Locul II a fost adjudecat de echipa  Nu-i Stres! tot din Cluj-Napoca formată din Cristi Chioran și Robert Szekely;

Locul III a fost ocupat de AD810 din Sibiu sportivii fiind Marginean Dan alături de Alex Pausescu.

ALBA 100 Turneu volei pe plaja

Orgaizatorii ne anunță că în luna august va fi organizată Ediția a III-a a competiției Beach Volleyball Tournament, unde meciurile cele mai așteptate sunt cele de volei pe plaja feminin.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax