Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TVA de 19% din ianuarie 2016, amendament adoptat de Comisia de buget a Camerei Deputaţilor. Votul în plen, miercuri

Publicat

plata tva Aplicarea cotei TVA de 19 la sută de la 1 ianuarie 2016 a fost votată în unanimitate, de Comisia de buget finanţe din Camera Deputaţilor.  Amendamentul la Codul Fiscal intră la votul în plen în Parlament, miercuri,

Deputaţii din Comisia de buget finanţe a Camerei Deputaţilor a votat noul Cod Fiscal, în care a fost introdus un amendament prin care TVA va fi redusă la 19% începând cu 1 ianuarie 2016. Noul Cod Fiscal urmează să primească votul final în Parlament miercuri.

Amendamentul privind reducerea cotei TVA a fost propus de deputata PNL, Andreea Paul, dar a fost susţinut şi de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici. El a fost votat în unanimite.

Premierul Ponta a anunţat pe Facebook că a discutat în Turcia cu ministrul de Finanţe pentru reducerea cotei TVA la 19% şi nu la 20%, aşa cum fusese anunţat iniţial. Ministrul Teodorovici a lăsat de înţeles că aplicarea noii cote TVA se poate face înainte de 2016.

sursa: gandul.info

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax