Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Twitter a căzut în timpul nopții. Peste 10.000 de utilizatori au semnalat probleme la accesarea serviciului

Publicat

Site-ul Downdetector, care înregistrează funcționarea rețelelor sociale și a aplicațiilor, a primit aproximativ 10.000 de semnalări din partea utilizatorilor care nu reuşeau să acceseze Twitter.

Maximul de semnalări s-a produs în jurul orei 02:35, ora României după care plângerile s-au împuţinat. Spre dimineață, serviciul a revenit. 

Nu se ştie care a fost amploarea întreruperii și nici motivele, dar jurnalişti AFP aflaţi în Statele Unite şi Asia au raportat dificultăţi în accesarea conturilor, potrivit Agerpres.

Reţelele de socializare se confruntă frecvent cu probleme tehnice, însă întreruperile de lungă durată a serviciilor sunt rare.

WhatsApp nu va mai funcționa pe 49 de tipuri de telefoane mobile, de la 1 ianuarie. LISTA modelelor de smartphone, incompatibile

Această problemă tehnică a survenit într-un moment sensibil pentru Twitter, care traversează o perioadă dificilă după achiziţionare platformei de Elon Musk contra sumei de 44 de miliarde de dolari în octombrie.

Miliardarul a concediat numeroşi angajaţi, inclusiv din echipele care se ocupă cu mentenanţa tehnică a platformei.

Unui utilizator care l-a întrebat miercuri dacă Twitter s-a ”stricat”, Elon Musk i-a răspuns ”la mine merge”.

În afara Statelor Unite, numărul utilizatorilor care nu au reuşit să acceseze serviciul a variat de la câteva sute la mai multe mii.

Potrivit DownDetector, pana a afectat în principal persoanele care utilizează Twitter prin interfaţa web. Circa 10% dintre plângerile înregistrate de site-ul de monitorizare proveneau de la utilizatori ai aplicaţiilor mobile.

Cauza întreruperii nu este cunoscută încă. Potrivit serviciului Web NetBlocks este vorba despre pene internaţionale care ”nu au legătură cu perturbări sau filtre de internet la nivel naţional”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax