Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UAB: Program de formare şi asistenţă în domeniul managerial-antreprenorial

Publicat

La Universitatea „1 Decembrie 1918”  va avea loc, pe 7 şi 8 aprilie, conferinţa regională de la Alba Iulia a proiectului strategic „Formare şi asistenţă în domeniul managerial-antreprenorial pentru micii şi viitorii întreprinzători, manageri şi angajaţi din cadrul IMM-urilor din regiunile Nord-Est, Nord-Vest, Centru şi Sud-Est”.

În proiect sunt implicate, ca parteneri pentru celelalte regiuni, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Pentru a construi puntea dintre dorinţa de a realiza şi realitate, antreprenorii aflaţi la început de drum trebuie să se bazeze pe piloni solizi, precum planuri de afaceri bine elaborate, seturi de bune practici şi instrumente informatice. Odată stabilite şi adoptate aceste elemente, antreprenorii şi managerii îşi pot pune în valoare abilităţile proprii, pentru a creşte afacerea şi a o conduce pe calea către succes.

Deşi sectorul IMM-urilor este unul dintre cele mai afectate de criza financiară, pe fondul lipsei de lichidităţi şi scăderea cererii, perioada actuală poate fi considerată ca o oportunitate pentru companiile mici şi mijlocii în identificarea şi reacţia promptă la schimbările pieţei, în găsirea unor modalităţi flexibile şi inovatoare în desfăşurarea activităţii lor, sunt de părere specialiştii care au demarat acest program.

Evenimentul este susţinut de Ernst & Young, în parteneriat cu S&T România şi Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. admin

    marți, 05.04.2011 at 18:40

    @Caldarul dreptatii. Imi pare rau nu pot raspunde la ceva ce s-a scris pe alt site. Cand Andrei a avut un punct de vedere interesant despre o problema din comunitate am preferat sa preiau materialul. Textul despre care vorbiti nu il pot prelua pentru a-l comenta. Nu publicam barfe de genul asta, puse cu liniuta. Preferam dezvaluirile. Sunt mai suculente… si mult mai responsabile. De aceea nu am aprobat nici comentariul, in plus continea un link.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax